Arctic UAM5512SL: aragazul compact cu capac metalic

Arctic UAM5512SLArctic este unul dintre cele mai iubite branduri pe piata romaneasca. Portofoliul vast de electrocasnice se regaseste in casele multor romani, fiind preferat datorita raportului calitate-pret foarte bun. Seria de aragazuri de la Arctic pastreaza aceeasi caracteristica foarte atractiva, fiecare model oferind avantaje numeroase pentru un pret redus. Arctic UAM5512SL este un aragaz care se remarca prin dimensiunile compacte si adaptarea la un gatit rapid si eficient.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Design modern cu capac de metal

Arctic UAM5512SL este un aragaz care demonstreaza cat de mult confort poate adauga un aparat electrocasnic modern. Inainte de toate, acesta are dimensiuni standard si este usor de incadrat in orice bucatarie. Modelul masoara 85 x 50 x 50 cm si ofera astfel nu doar incadrarea simpla in orice spatiu, ci si o utilizare foarte usoara. Aragazul este prevazut si cu un capac de metal, foarte util pentru a ingriji mai usor spatiul de gatit. Designul este complet alb, aratand impecabil si putand fi asortat la o varietate mare de mobilier.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare, dintre care unul mare, unul mic si doua normale. Arzatorul mare are o putere de 2.5 kW, cel mic are o putere de 1 kW, iar cele normale au o putere de 2 kW. Gratarele ofera o stabilitate foarte buna a vaselor.

Aragazul Arctic UAM5512SL functioneaza pe gaz si ofera astfel o flacara puternica, ajutand la incalzirea mai rapida. Foarte atractiv este faptul ca modelul permite aprinderea printr-o simpla apasare a butonului pentru actionarea alimentarii cu gaz, fara a mai fi nevoie de chibrituri.

Cuptorul are o capacitate generoasa si beneficiaza de iluminare, asa ca sustine o vizibilitate buna asupra preparatelor si un control mai eficient asupra procesului de gatire. Sistemul ajuta totodata la eliminarea nevoii de a deschide usa pentru a vedea starea preparatelor si astfel mentinerea unui mediu optim de coacere, fara pierderi inutile de caldura.

Vezi aici mai multe detalii si pret

De asemenea, pentru a mentine un nivel optim de siguranta, aragazul este prevazut cu un sistem care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Sistemul Safety Plus ajuta astfel la evitarea scurgerilor de gaze. Sistemul mai include si protectie la nivelul panoului de control, acesta protejand butoanele.

Ca tot veni vorba de panoul de control, acesta este asezat la indemana si permite reglarea usoara si precisa a flacarii. Butoanele sunt rezistente si in acelasi timp flexibile si sunt asezate in mod clasic, in partea din fata a aragazului.

Arctic UAM5512SL vine insotit de gratare si o tava pentru cuptor. De asemenea, acesta este prevazut cu un sertar inferior pentru pastrarea vaselor, foarte util pentru bucatariile mici in care orice spatiu trebuie exploatat la maximum.

Aragazul are un pret foarte bun, fiind o alegere economica si totusi de incredere. Arctic este un brand care si-a construit in timp un renume pentru calitatea aparatelor sale, asa ca achizitia este cu atat mai atractiva cu cat avem de-a face cu un model de brand. Aragazul va asigura prepararea mai rapida si mai comoda a retetelor, in conditii perfecte de siguranta.

Aragaz Arctic UAM5512SL, Gaz, Aprindere electrica, Dispozitiv siguranta, 50 cm, Alb. Cumpara akoom la un pret super bun!

9.4 Total Score
Un aragaz bun de la Arctic

Arctic UAM5512SL este aragazul de care ai nevoie. Are un design curat, chiar frumos, iar ca aparat este adaptat la orice nevoie. Asa ca fie pe aragaz, fie in cuptor, retetele tale sunt in siguranta!

Tehnologie
9.2
Design
9.5
Pret
9.5