Arctic EF5800A+ – masina de spalat rufe slim, la un pret excelent

Arctic EF5800A+Optimizarea spatiilor ne face de multe ori sa avem in vedere alegerea de produse electrocasnice mai mici, mai inguste, care sa se potriveasca perfect in decorul minimalist care urmeaza noile tendinte in amenajari.

Arctic EF5800A+ este o masina de spalat rufe slim care, in ciuda dimensiunilor reduse, nu face niciun rabat la calitatea spalarilor. E drept, vorbim de o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare mai mica, de doar 5 kg, dar acesta nu este un impediment real, multe dintre familii au deja un obicei din a pune masina de spalat la treaba ma des.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Arctic EF5800A+ face si treaba, are si un design reusit

Ca si design, putem spune ca Arctic EF5800A+ este o masina de spalat rufe clasica, cu incarcare frontal, dar daca o privim mai de aproape ne dam seama ca vorbim de un obiect care a fost creat cu maxima atentie la detalii. Finisajele sunt dintre cele mai bune, designul “curge” intr-un mod extreme de placut. Este una dintre alegerile de electrocasnice pe care nu o sa ne dorim sa o ascundem in vreun cotlon. Poate sta, bine mersi, la vedere. Cu siguranta cei care o vor vedea va vor intreba de valoarea investitiei. De-ar sti ei ca Arctic EF5800A+ este un adevarat chilipir…

15 programe pentru spalari optimizate la maxim

Masina de spalat slim Arctic EF5800A+ isi arata adevaratele calitati atunci cand este pusa cu adevarat la treaba. Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor, masina este doata cu 15 programe de spalare care acopera perfect toate nevoile unei familii. Pentru rufele mai putin murdare exista si un program rapid, special creat, care asigura un ciclu de spalare complet in numai 30 de minute. Bineinteles vorbim de o masina de spalat completa, asa ca programele de spalare sunt insotite si de ciclurile de clatire si stoarcere. Desi are doar 800 de rotatii pe minut ca viteza de centriugare, stoarcerile vor fi de calitate, mai ales ca toata capacitatea de incarcare a masinii se rezuma la 5 kg.

O masina de spalat cu adevarat silentioasa

Masina de spalat rufe Arctic EF5800A+ asigura un maxim de eficienta si un minim de zgomot. Asta si datorita designului special al peretilor laterali numit S-Shape care reduce numarul de vibratii atunci cand masina lucreaza la capacitate maxima. Automatizarile angrenate in tehnica masinii de spalat aduc si alte avantaje celor care aleg acest model. Astfel, prin tehnologia Smart Sensors sunt tinute sub control temperature apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare. Toate acestea sunt reglate automat, in functie de programul de spalare ales, dar si de incarcarea masinii. Prin acest program, masina este capabila sa optimizeze singura consumurile, oferindu-ne confortul unor spalari de calitate la costuri minime.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Arctic este, de departe, cel mai iubit brand romanesc de electrocasnice. Multe dintre produsele fabricate la Artic se regasesc in gospodariilor noastre, iar calitatea acestora este unul dintre motivele pentru care alegerile noastre iau in calcul si acest brand.

Masina de spalat rufe slim Arctic EF5800A+ este o alegerea foarte buna si din perspectiva pretului. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe de pe piata (vorbind, bineinteles, exclusiv de masinile de spalat din clasa sa), iar daca alegi sa o cumperi akoom beneficiezi si de o reducere de pret consistenta. O alegere buna, o masina de spalat excelenta cu un design deosebit. De la Arctic.

9.6 Total Score
Arctic EF5800A+, masina de spalat rufe slim, la un pret foarte bun

Daca ai nevoie de o masina de spalat rufe de dimensiuni reduse, chiar trebuie sa iei foarte serios in calcul si acest model. Dincolo de tehnica evoluata si designul extrem de reusit, te bucuri akoom si de un pret foarte mic.

Tehnologie
9.4
Design
9.5
Pret
9.8