Arctic EF5100A+: masina de spalat rufe ultra accesibila

Arctic EF5100A+Arctic EF5100A+ este una din cele mai accesibile masini de spalat rufe cu 1000 de rotatii pe minut si clasa energetica A+. Modelul este astfel o alegere perfecta pentru orice locuinta. Iata caracteristicile sale principale.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Model simplu si in acelasi  timp inteligent

Masina de spalat Arctic EF5100A+ are un design standard. Aceasta este disponibila pe alb si are un panou de control foarte simplu. Interfata are putine butoane si face programarea foarte usoara. Masina are dimensiunile de 84 x 60 x 41.5 cm si isi va gasi usor loc intr-o baie, bucatarie sau pe hol.

Modelul are o capacitate standard de incarcare, de 5 kg. Volumul este potrivit pentru a face fata spalarii de zi cu zi a hainelor pentru o familie.

Usa de la cuva are deschiderea la un unghi de 155 de grade si permite astfel incarcarea foarte usoara cu haine. Acelasi lucru e valabil si la scoaterea hainelor dupa spalare.

Arctic EF5100A+ – functionare silentioasa si economica

Masina de spalat Arctic EF5100A+ este dotata cu o serie de tehnologii care sa ii permit o functionare cat mai silentioasa. In primul rand, masina are un sistem electronic de control al balansului. Acesta distribuie uniform rufele in interiorul cuvei si reduce astfel vibratiile si zgomotul. Spalarea si stoarcerea se desfasoara astfel foarte silentios.

In al doilea rand, masina de spalat are un design special S Shape. Peretii laterali sunt astfel ganditi pentru a reduce nivelul de vibratii din timpul functionarii.

Nivelul de zgomot reprezenta o problema pentru foarte multe modele mai vechi. Tehnologiile avansate ofera insa o serie foarte mare de avantaje in momentul de fata.

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+ functioneaza nu doar silentios, ci si economic. Acesta se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum standard de 287 kwh.

Economia se pastreaza si la nivelul detergentului, Astfel, datorita unui sistem special de sigilare a scurgerii, detergentul este pastrat in masina pana in momentul clatirii. Detergentul este folosit la maxim in acest fel. De cele mai multe ori, risipa principala la spalare este cea pentru detergent. Risipa de detergent atrage de la sine si risipa de apa necesara pentru clatire, asa ca problema este mult mai importanta decat pare. Economia de detergent va ajuta nu doar la scaderea costurilor pentru detergent, ci si la scaderea costurilor generale pentru functionare.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Programe variate de spalare

Arctic EF5100A+ are 9 programe de spalare, printre care gasim unul pentru bumbac, unul pentru sintetice, unul eco, unul rapid, unul pentru extra clatire etc. Exista de asemenea o serie de programe pentru spalarea la rece, in vederea protejarii anumitor tesaturi.

Masina de spalat are 1000 de rotatii pe minut si ofera rezultate foarte atractive pentru fiecare spalare.

Arctic EF5100A+ are un pret foarte bun pentru categoria sa. Avand in vedere ca avem de-a face si cu un brand de incredere, pretul este cu atat mai bine argumentat. Masina de spalat ofera o performanta foarte buna si este de real ajutor pentru orice familie. Cu o functionare economica, eficienta si silentioasa, cei de la Artic nu aveau cum sa dea gres.

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

9.4 Total Score
Arctic EF5100A+ - accesibila ca pret, super ok ca si tehnologie

Arctic mai face un pas in fata si ne aduce un nou model de masina de spalat rufe excelent potrivit in raportul calitate-pret. Arctic EF5100A+ isi face treaba in mod exemplar, iar pretul de achizitie este unul extrem de bun.

Tehnologie
9.2
Design
9.3
Pret
9.7