Arctic ARBG64120SX: plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica rapida

Arctic ARBG64120SXPrintre brandurile romanesti cele mai apreciate, Arctic ocupa un loc fruntas. Acesta a castigat de-a lungul timpului increderea si simpatia utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de electrocasnice mici si mari la preturi bune si cu o performanta buna.  Arctic ARBG64120SX este o plita pe gaz foarte atractiva, avand unul dintre cele mai bune raporturi calitate-pret pentru categoria sa.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Suprafata generoasa si design modern

Arctic ARBG64120SX este o plita foarte utila pentru cei care vor sa treaca de la un aragaz vechi la un sistem incorporabil, economisind astfel spatiu si obtinand o eficienta mai buna. Plita are un design modern foarte elegant, constructia din inox aducand un aer minimalist foarte placut. Inoxul este desigur un material mai pretentios, dar intretinut cu grija acesta poate fi o alegere foarte buna. Inoxul are un aspect aparte si schimba mult aspectul bucatariei. Acesta se potriveste totodata cu orice fel de mobilier, indiferent de stil.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare insotite de gratare stabile. Spatiul de lucru este astfel generos si permite gatirea concomitenta in mai multe vase, chiar si dintre cele mai mari.  Prin urmare, plita ofera acelasi suport precum un aragaz, plusand insa prin faptul ca ocupa mult mai putin spatiu si se poate incadra si in bucatariile mai mici. Modelul are dimensiunile de 8.4 x 58 x 51 cm.

Arzatorul mare are o putere de 2.9 kW, cel mic are o putere de 1 kW, iar cele normale au o putere de 2 kW. Arctic ARBG64120SX functioneaza pe gaz si ofera o eficienta superioara fata de un sistem clasic. Flacara este puternica si constanta si poate fi reglata cu o precizie mai mare. Diferenta fata de un aragaz vechi este considerabila.

Plita este dotata si cu aprindere electrica, aceasta realizandu-se instant. Aprinderea electrica reprezinta o dotare foarte utila, iar faptul ca se realizeaza rapid este cu atat mai atractiv. Pentru multe modele ale competitiei aprinderea electrica dureaza destul de mult.

Vezi aici mai multe detalii si pret

Butoanele de control sunt asezate lateral. Utilizarea este destul de simpla, iar accesul la vasele din partea frontala se face mult mai usor. Un aspect mai putin placut este ca butoanele sunt alcatuite din plastic si se pot incalzi ceva mai tare in timpul functionarii datorita faptului ca sunt asezate destul de aproape de flacara. Cu putina grija se va evita insa orice neplacere.

Modelul este prevazut cu un sistem de protectie Safety Plus care intrerupe alimentarea cu gaz atunci cand flacara este stinsa. Sistemul este foarte rapid, oprind alimentarea la doar cateva secunde de la detectarea stingerii. In acest fel se evita orice accident, iar aparatul devine mai sigur.

Arctic ARBG64120SX este o plita incorporabila foarte accesibila, care va fi cu siguranta pe placul celor cu bugete mai reduse care isi doresc sa treaca de la un aragaz vechi la un sistem modern, incorporabil. Plita are un design elegant, se prinde usor pe blatul de bucatarie si ofera o suprafata generoasa de lucru, avand totodata o flacara puternica si sustinand o gatire mai rapida. Pachetul de dotari este foarte avantajos si merita toata atentia.

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox. Vezi pret cu reducere

9.5 Total Score
Plita incorporabila la pret foarte bun

Arctic ARBG64120SX este o plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica pozitionata excelent ca si pret. Pentru cei care cauta plite incorporabile, acest model ar putea fi solutia economica.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.7