ARCTIC ANK305NFS+: combina frigorifica ieftina, dar de calitate superioara

ARCTIC ANK305NFS+Uneori, Arctic ia un frigider destul de simplu si ii face un makeover, atat in exterior cat si in interior. Si asa ajung sa vanda un model ceva mai bun, dar si un pic mai scump. Cum insa pretul ramane unul decent pentru orice roman, nu ii putem acuza de prea multe. Cam asa s-a intamplat si cu combina ARCTIC ANK305NFS+, o varianta imbunatita a lui ANK305+, aceasta din urma fiind una dintre cele mai ieftine din catalogul producatorului autohton.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ce aduce in plus acest model? El vine, in primul rand, cu un exterior imbunatatit din punct de vedere vizual. Schimbarile nu sunt mari, daca inlocuiesti vopseaua alba cu una argintie, deja produsul tau capata un aspect premium. Si Arctic exact asta au facut, creand astfel o combina ceva mai aratoasa. Totusi, daca veneau doar cu atat in plus, puteam spune ca schimbarea nu merita banii. Din fericire pentru ei, nu este cazul, caci mai exista si alte imbunatatiri.

ARCTIC ANK305NFS+ – una dintre combinele cu sistem No Frost

Tocmai pentru a tine preturile la un nivel mai redus, Arctic este genul de firma care nu isi doteaza toate produsele cu un sistem No Frost (acesta nu permite formarea ghetii). Dar modelul de fata are si o astfel de caracteristica si ea este una cu adevarat binevenita, mai ales cum este prezentat si la nivelul frigiderului, dar si la cel al congelatorului.

In rest, ARCTIC ANK305NFS+ este pastrata la acelasi nivel precum sora ei un pic mai putin moderna. Are un volum total de 260 l si, asa cum ar fi si de asteptat, cel mai mult spatiu este ocupat de frigider, acesta venind cu 190 l. O alta schimbare, dar mai putin semnificativa, este prezenta rafturilor din sticla in loc de sarma, acestea fiind tot in numar de trei. Bineinteles, nu lipseste compartimentul pentru legume si fructe, iar pe usa se afla inca trei rafturi mai mici.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Arctic ANK305NFS+Congelatorul are doar 70 l si poate sa fie considerat mai mic de unii. Dar, cum tot aparatul nu este unul foarte mare, el ramane potrivit, mai ales daca ne raportam la total. In plus, are trei compartimente egale si, deci, destul de spatioase.

Mai ramane sa discutam despre clasa energetica a modelului ARCTIC ANK305NFS+, si aceasta pastrata de la varianta precedenta. Cum majoritatea aparatelor frigorifice de la Arctic fac parte din categoria A+, nici acesta nu prea avea cum sa nu fie tot acolo. Oricum, consuma mai putin de 300 KW pe an si astfel nu iti va incarca deloc factura.

Nu cred ca Arctic si-au asumat un risc cu acest model pentru ca nu au crescut pretul, desi au venit cu vreo cateva imbunatatiri. Dar daca au facut-o, acest lucru s-a transformat intr-un succes. ARCTIC ANK305NFS+ este una dintre cele mai bune combine ale producatorului si, chiar daca nu este foarte mare, ar trebui sa recupereze prin dotarile tehnologice. Raportul calitate pret este oricum unul foarte bun si cred ca, pentru o familie de doua, trei persoane, chiar si cu 260 l, combina ofera suficient spatiu pentru toata mancarea.

Combina frigorifica Arctic ANK305NFS+, 260 l, Clasa A+, No Frost, H 181.4 cm, Silver. Cumpara akoom cu reducere!

9.5 Total Score
O noua combina frigorifica ieftina de la Arctic

ARCTIC ANK305NFS+ este perfecta pentru cei care au nevoie de o noua combina frigorifica, dar nu dispun de un buget prea mare pentru achizitie. Are tot ce-ti face trebuinta, ba chiar si cateva mici chestii in plus. Subliniem si noua tendinta de design de la Arctic, una bine ancorata in trendul contemporan.

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.8