Arctic AND275+: frigider cu doua usi de volum mediu

Arctic AND275+Cauti un frigider ieftin, dar foarte bun? Astazi iti spunem de ce Arctic AND275+ este, poate, solutia cea mai potrivita. Daca ar fi sa facem un top al firmelor cu adevarat de succes de la noi, Arctic ar trebui sa fie pe unul din primele locuri. Pur si simplu, ei au inteles foarte bine cum functioneaza romanii cand vine vorba de electrocasnice si scot produse in perfect acord cu nevoile si cerintele multor conationali. Un exemplu bun in acest sens este seria de frigidere ieftine pe care le au pe piata. Acestea nu ofera nimic spectaculos, dar toate utilizarile de baza sunt prezente la un pret foarte accesibil, ceea ce le face sa fie si atractive.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Arctic AND275+ este un model de frigider ieftin cu doua usi, clasic, putem spune. Acesta are o inaltime medie, la 1.6 m putand sa fie folosit de oricine, chiar si de copii. Volumul este si el unul mediu, de 259 l. Este adevarat, exista si frigidere mai mici, unele chiar de la Arctic, dar si mult mai mari, tot de la aceeasi firma. Asadar, acesta ar arata foarte bine intr-o casa in care nu locuiesc prea multe persoane sau ca aparat secundar, pe langa un frigider sau o combina de capacitate superioara.

Arctic AND275+ nu dezamageste nici ca design, nici ca functii

Arctic AND275+Nici nu ar trebui insa sa credeti ca impresioneaza in vreun fel (poate doar ca raport calitate pret). Frigiderul Arctic AND275+ este unul normal, asa ca vine cu ceea ce poate la un pret destul de redus. Asadar, ca design, avem parte de un frigider alb, cu doua usi, cea de sus fiind pentru congelator. Ambele usi sunt reversibile, deci pot sa fie montate pentru a se deschide in ambele parti, in functie de cum te ajuta mai mult pe tine in bucatarie. Nu exista sisteme de control digitale, ci doar o rotita in interior, dar nimeni nu se astepta la acest lucru si, pana la urma, un panou nu este nici atat de necesar.

Vezi toate specificatiile si reducerea de pret

In interior, lucrurile stau asa cum te-ai astepta. Am fost totusi surprins sa vad ca volumul frigiderului Arctic AND275+ este de 210 l iar cel de la congelator de doar 49 l, la fel cum se intampla si la unul dintre modelele mai mici ale firmei. Totusi, atunci cand iti cumperi un frigider ieftin, cam asta primesti. Refrigeratorul este dotat cu trei rafturi din sarma, destul de rezistente, cu un compartiment pentru legume si fructe si cu trei rafturi pe usa, iar in congelator exista si un raft. In final, clasa energetica este A+, cea normala pentru astfel de aparate si aduce un consum de 140 KW pe an.

Desi nu impresioneaza, frigiderul Arctic AND275+ ramane totusi un model decent pentru publicul potrivit. Produsele de la Arctic sunt, in cea mai mare parte, foarte rezistente si probabil te vei putea folosi de el vreo 10 ani fara probleme (si, daca ele apar, service-ul este responsiv si angajatii isi dau silinta pentru a face lucrurile sa mearga bine). Raportul calitate pret este de departe punctul forte si nu cred ca asta se poate nega. Pana la urma, indiferent de motivul pentru care il cumperi, frigiderul Arctic AND275+ poate aduce o serie interesanta de avantaje in orice bucatarie.

Frigider ieftin cu doua usi Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, H 159.8 cm, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de o mare reducere.

9.3 Total Score
Arctic AND275+ - un frigider ieftin, dar bun

Despre Arctic se tot aud lucruri bune de ani buni. Produc bunuri electrocasnice mari si mici de buna calitate, la preturi extrem de bine pozitionate in aceasta piata extrem de aglomerata. Arctic AND275+, modelul pe care vi-l prezentam astazi este un excelent exemplu. Frigider ieftin si bun!

Tehnologie
9.1
Design
9.2
Pret
9.6