Arctic AK 275+ – o combina frigorifica performanta si ieftina

Frigider-Arctic-AK-275+Criteriile pentru un frigider bun sunt destul de greu de stabilit, mai ales acum, cand aceste electrocasnice sunt atat de diverse. Pentru unii, un aparat de calitate este scump, spatios, cu multiple programe si accesorii, pentru altii este cel care le incape cel mai bine in bucatarie si, in final, pentru cei mai multi, frigiderul perfect este cel pe care si-l pot permite. Asa ajungem si la combina frigorifica Arctic AK 275+, o combina care poate fi cumparata la un pret redus, potrivit pentru cei care nu au un buget foarte mare, dar care isi doresc tot ce se poate obtine mai bun cu banii pe care sunt gata sa ii ofere.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

In primul rand, aspectul care conteaza cel mai mult la un aparat electrocasnic modern este clasa energetica in care se incadreaza. Pentru Arctic AK 275+, aceasta este A+. Se putea si mai bine, dar pentru o combina ieftina este perfect, aceasta asigurand un consum de energie cu pana 25 % mai redus decat orice alt produs dintr-o clasa inferioara. Daca adaugam si aspectul elegant, culoarea alba si dimensiunile spatioase (170.5 x 54.5 x 60 cm), se poate spune ca aceasta combina este o investitie foarte buna pentru cei cu un buget redus si care nu isi doresc lucruri spectaculoase.

In ceea ce priveste frigiderul, acesta are un volum de 175 de litri, suficient pentru pastrarea mancarurilor proaspete pentru o familie destul de numeroasa. Situat in partea superioara a aparatului, acesta are cam toate dotarile pe care le-ai putea astepta de la un astfel de pret. Cele trei rafturi sunt mai mult decat incapatoare, usa este dotata si ea cu patru spatii de depozitare (dintre care unul este suport pentru oua), exista un compartiment pentru legume si fructe, iar rafturile din sarma pot fi ajustate pentru ca orice bol sau oala, oricat de mare ar fi, sa incapa fara probleme.

Frigider-Arctic-AK-275+openCongelatorul, pe de alta parte, are un volum de 62 de litri si o capacitate de congelare de 3.5 kilograme pe zi. Spatios si, din nou, numai bun pentru orice familie cu mai multi membri, acesta are trei compartimente si o tava pentru gheata. Din pacate, sistemul de dezghetare este unul manual, dar era de asteptat ca pentru o combina cu pret redus sa se faca si anumite sacrificii.

Vezi aici mai multe detalii tehnice

Combina frigorifica Arctic AK 275+ are un singur compresor si poate functiona fara curent timp de 18 ore. Nivelul de zgomot este de 39 de dB, putandu-se spune ca este o combina destul de silentioasa. Daca, in privinta dotarilor, acestea sunt de cea mai inalta calitate (garnitura este si ea antibacteriana, eliminand si riscul mucegaiului), marile probleme ale combinei sunt reprezentate de unele lipsuri. Deja am spus despre sistemul de dezghetare al congelatorului, mai putand exista chiar si un filtru pentru mirosuri, aparat pentru gheata si multe altele. Acestea costau, insa, si mai multi bani, iar Arctic AK 275+ este cu siguranta un model potrivit unui buget redus. Asadar, daca asta este ceea ce va doriti, Arctic este una dintre cele mai mari firme de pe piata, iar acest model poate fi solutia perfecta.

8.8 Total Score
Arctic AK 275+, o combina frigorifica pentru orice buget

Ieftin si bun nu este doar o vorba in vant. Daca trebuie sa-ti cumperi o noua combina frigorifica poti miza si pe modelul Arctic AK 275+. Are tot ce-i trebuie, este economica si poate fi a ta la un pret extraordinar.

Tehnologie
8.8
Design
8.4
Pret
9.2