Arctic AFD7201A+++: masina de spalat rufe eficienta pe toate liniile

Arctic AFD7001A+++Prezenta unei masini de spalat rufe poate fi un lucru necesar in orice locuinta, sau mai mult decat atat poate fi vorba despre un lucru esential sau obligatoriu mai ales ca nimeni nu mai spala la mana rufele, dar si partea de calitate a spalarii. Daca in schimb discutam despre alegerea unui model potrivit pentru voi sau pentru locuinta voastra, din fericire exista posibilitatea de a opta si pentru unele modele precum Arctic AFD7201A+++.

O astfel de alegere insa va poate aduce in fata unui produs sau a unui model care sa fie avantajos atat prin prisma faptului ca spala rufele in locul vostru cat si prin prisma calitatii si eficientei la spalare.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Privita de la distanta masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ ofera o culoare alba ceea ce ar putea sa va faca sa credeti ca este vorba despre un model clasic si compact, dar de mai aproape o sa se vada si unele elemente care sunt de noutate sau care ofera caracteristici mai moderne. Aceste caracteristici tin de prezenta unui afisaj de tip LCD dar si de faptul ca acesta este dispus central si inconjurat de unele butoane pentru functiile speciale pe care Arctic AFD7201A+++ le ofera. Totusi trebuie rezolvata si problema instalarii si pozitionarii acestui model in locuinta voastra, iar pentru asta dimensiunea de 84cm in inaltime, cea de 60 cm pentru latime sau 51 cm in partea de adancime. Tot pentru partea de pozitionare veti avea si hubloul acestui model si care pe langa caracteristica de dimensiune vine si cu o caracteristica de deschidere la un unghi de pana la 155 grade.

Si acum liniile masinii de spalat Arctic AFD7201A+++

Pentru partea de pozitionare acest model Arctic AFD7201A+++ este foarte eficient intrucat nu necesita foarte mult spatiu, sau mai bine spus nu necesita cu mai mult spatiu decat majoritatea produselor din gama. Daca este vorba despre partea de eficienta in privinta timpului sau efortului de spalare sau eliminarii acestuia veti putea sa utilizati unul dintre cele 19 programe disponibile, programe care sunt cu siguranta in functie de cam tot ceea ce are nevoie o familie. Intre acestea se vor afla unele programe consacrate precum sunt cele pentru rufe din bumbac, pentru lana dar si programe pentru sintetice, pentru colorate sau programul mix.

Vezi aici toate specificatiile si pret

Pentru cei care au probleme cu alergiile sau o sensibilitate mai mare a pielii exista si posibilitatea de a alege un program de spalare antialergic sau poate programul de extra-clatire pentru a indeparta tot detergentul. O alta latura a eficientei poate fi considerata cea oferita de tehnologia cu care Arctic AFD7201A+++ este realizata si in cadrul careia intra partea de functii precum cea Eco dose, Eco Heater sau certificarea Woolmark. O alta evaluare poate fi cea prin intermediul programului de spalare rapida de 14 minute, a capacitatii de incarcare de pana la 7kg, a vitezei de centrifugare de pana la 1200 rpm sau a pozitiei in clasa de eficienta B pentru centrifugare. Daca vreti sa vedeti cum va poate ajuta acest model si pentru partea de consum de energie electrica pozitionarea sa se face in clasa de eficienta A+++.

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++, 7 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb. Vezi akoom pretul cu reducere.

9.5 Total Score
O masina de spalat extrem de eficienta

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ este unul dintre bestsellerele Arctic din acest an. Motivele le gasesti in review-ul nostru.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.7