Best seller

Arctic AFD7001A+++: O masina de spalat pentru mai putin efort

Arctic AFD7001A+++Astazi va prezentam un review la masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++. Posibilitatea de a va face viata mai usoara este una care este la indemana fiecaruia iar daca vreti sa scapati de efort, sau daca vreti sa va bucurati de mai mult timp liber pentru alte activitati sau pentru ceea ce gasiti important puteti sa va orientati catre o gama variata de electrocasnice.

Elementul care ar putea sa fie atat prezent cat si important pentru fiecare familie si pentru fiecare locuinta este masina de spalat rufe, iar aceasta nu mai este de mult un lux, sau nu mai trebuie considerata de foarte mult timp un lux. Un exemplu, sau un exemplar care poate fi avantajos pentru toti si pentru toate familiile, este si masina de spalat Arctic AFD7001A+++, iar ceea ce va poate oferi acest model sunt numeroase functii si caracteristici avantajoase.

Vezi aici pretul cu reducere

Putem sa incepem cu partea de instalare in cadrul unei locuinte si cu partea in care o puteti aduce in interior, si pentru asta gabaritul pe care masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++ il are este unul foarte avantajos. Veti avea pentru inceput nevoie de un spatiu de 84 cm in ceea ce priveste inaltimea acestui model, de 60 cm pentru latime dar si de 51 cm in privinta adancime, dar la aceasta parte mai este nevoie si de luarea in calcul a hubloului. Pentru o usurinta in operare aceasta vine cu o deschidere de pana la 155 grade. Tot frontal avem partea de control al functionarii si de panoul destul de usor de utilizat fiind un panou intuitiv. Veti avea pentru acesta sertarul de detergent, afisajul de tip LCD si butoanele pentru functii speciale, iar in dreapta butonul rotativ pentru setarea programului.

Arctic AFD7001A+++ – Si mai mult confort

Cu o dimensiune usor de pozitionat in orice locuinta mai vine si partea de utilizare efectiva, iar aceasta incepe cu lista de programe disponibile, o lista destul de lunga avand in vedere ca este vorba despre un numar de 19 programe. Intre aceste programe se afla cele clasice precum programul dedicat rufelor din bumbac, programe speciale pentru rufele colorate, pentru sintetice dar si program de functionare pentru articole vestimentare din lana. Daca vreti, sau aveti nevoie de unele programe mai speciale Arctic AFD7001A+++ vine si cu un program pentru delicate, un program pentru improspatare, iar in cazul in care nu vreti sa aveti nici un fel de probleme de sanatate veti putea opta pentru un program antialergic.

Vezi toate specificatiile tehnice si pret

Exista si variante avantajoase pentru cei care vor sa se bucure de haine curate si uscate intr-un timp scurt, iar primul mod prin care pot face acest lucru este alegand un program de spalare rapida de 14 minute. Acest program poate fi insotit si de viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm, si cu toate aceste elemente veti putea sa spalati o cantitate de rufe de pana la 7 kg, insa se poate opta si pentru mai putin. Nu mai aveti nevoie pentru a evalua Arctic AFD7001A+++ decat de partea de eficienta, si este vorba despre clasa C pentru eficienta la centrifugare si de A+++ pentru eficienta energetica.

Arctic AFD7001A+++, o masina de spalat rufe moderna, cu display LCD. Situata in clasa energetica A+++, cu capacitate de incarcare generoasa, asigura ingrijirea potrivita pentru orice tip de tesatura, ...

9.2 Total Score

Tehnologie
8.9
Design
9.1
Pret
9.7
  1. […] Arctic AFD7001A+++: O masina de spalat pentru mai putin efort […]