Arctic AD 255+, un frigider util, la un pret foarte bun

Arctic-AD-255+Te afli in cautarea unui frigider nou si bun, dar nu ai un buget de achizitii foarte mare? In aceste conditii, te poti orienta spre un model mai ieftin, incercand sa determini ce frigider existent in acest moment pe piata are cel mai bun raport calitate pret. Daca inca nu ai gasit ceva pe placul tau, atat ca utilitate cat si ca pret, modelul Arctic AD 255+ poate fi potrivit pentru tine.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

In primul rand, pretul acestuia se situeaza la un nivel destul de scazut, mai ales in comparatie cu alte frigidere care ofera cam aceleasi lucruri, dar cer pentru asta mult mai multi bani. Iar Arctic AD 255+ face parte din clasa energetica A+ (una foarte buna, raportata fiind la costuri), este acceptabil ca spatiu si putere de racire si chiar poate incanta pe cei care nu au foarte mari pretentii sau care nu au o familie numeroasa (si, in concluzie, nevoie de spatiu suplimentar).

Din punct de vedere al aspectului, Arctic AD 255+ este un frigider clasic, cu congelatorul in partea de sus, cu deschidere intr-o parte si cu dimensiuni de 145.8 x 54 x 60 cm. Nici prea mare, nici prea mic, acesta poate sa incapa foarte bine in orice bucatarie care nu este extrem de aglomerata. Din pacate, culoarea alba face ca aparatul sa se murdareasca destul de repede, dar acesta este unul dintre putinele defecte vizibile.

Arctic AD 255+, un frigider cu un consum foarte mic

Arctic-AD-255+_openConsumul energetic in timpul unui an se ridica la 229 kilowati (gratie clasei energetice), autonomia este de 12 ore (suficient pentru a face fata majoritatii penelor de curent), iar nivelul de zgomot se ridica la 40 dB (ceva mai mult decat media si, totusi, acceptabil). Asadar, frigiderul are un nivel destul de ridicat de functionabilitate, si o eficienta sporita, mai ales in ceea ce priveste economiile care se pot fi realizate la energia electrica.

Frigiderul propriu-zis are trei rafturi construite din sarma si ajustabile, pentru ca majoritatea vaselor mai mari sa incapa fara probleme. Exista si un compartiment pentru fructe si legume, dar si unul mai mic pentru branzeturi. Usa este compartimentata si ea, avand accesorii precum raftul pentru oua si cel pentru lactate. Totul se combina intr-un volum total de 179 l, mai mult decat suficient pentru o familie cu putini membri. Sistemul de dezghetare este automat, asa ca nimeni nu va fi nevoit sa se indeletniceasca si cu asa ceva.

Vezi aici pretul si mai multe detalii

Din pacate, in ceea ce priveste congelatorul, acesta are un sistem de dezghetare manual (pentru unul automat, trebuiau platiti insa mult mai multi bani). Dincolo de acest inconvenient, aparatul se prezinta destul de bine. Cu un volum de 49 de litri, un singur compartiment, o capacitate de congelare de 3.5 kilograme pe zi, acesta este o aditie importanta pentru un frigider din gama sa de pret. In plus, ca accesoriu se poate numara si tava pentru gheata.

Arctic AD 255+ putea sa aiba mai multe functii, sa fie mai mare si mai modern. Dar, la pretul cerut, toate aceste lucruri erau imposibile. Insa, reuseste sa fie exact ceea ce majoritatea oamenilor au nevoie si asta ii poate scuza mai toate minusurile.

9 Total Score
Arctic AD 255+, acum la un pret excelent

Arctic AD 255+ poate fi cu succes cea mai fericita alegere pentru un nou frigider. Consumul este foarte mic, frigiderul ne ofera tot ce avem nevoie intr-un pachet de 228 litri.

Tehnologie
8.8
Design
9.2
Pret
9.1