Pret bomba

Aragaz Star-Light FCF50WI: ieftin si de ajutor

Star-Light FCF50WICand trebuie sa puneti la dispozitie ajutorul unor produse electrocasnice, fie ca este vorba despre voi sau despre alte persoane, este nevoie si de asigurarea unui minim de confort sau de utilitate. Acest lucru poate face referire si la partea de aragazuri pe care trebuie sa le utilizati, iar un aragaz ieftin precum Star-Light FCF50WI poate fi destul de avantajos in numeroase situatii sau in numeroase locuinte. Exista posibilitatea alegerii acestui model fie daca este vorba despre o locuinta unde ajungeti doar pentru perioade scurte sau poate daca ajungeti intr-un oras si veti sta acolo foarte putin pentru a investii foarte mult intr-o locuinta.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ca si solutie potrivita aragazul ieftin Star-Light FCF50WI poate fi si in situatia in care vreti sa aveti un electrocasnic pentru gatit pana cand amenajati bucataria exact cum va doriti, dar in ciuda tuturor acestor elemente este vorba totusi despre un aragaz de incredere si destul de eficient. Aceasta eficienta poate porni de la pretul de achizitie pe care il are si care il face accesibil pentru orice familie si pentru orice buget, dar este un pret care ofera multe avantaje sau caracteristici avantajoase. Pentru partea de instalare si de pozitionare sau de integrare in designul bucatariei voastre este vorba despre un aragaz care vine cu o plita si un cuptor cu functionare pe gaz dar si cu o culoare clasic alba. Ceea ce poate constitui un alt beneficiu este dimensiunea si gabaritul pe care acest model il are, si nu neaparat partea de greutate cat partea de dimensiune, fiind vorba despre una de 89 x 50 x 55 cm unde valoarea de 50 cm reprezinta latimea acestui model.

Star-Light FCF50WI, un aragaz ieftin si de nadejde

In ciuda faptului ca este un aragaz cu o functionare pe gaz, cum am precizat deja, veti putea sa va ajutati destul de mult de acest model, si asta fie ca este vorba despre partea de plita sau despre partea de cuptor. Pentru prima parte veti putea sa utilizati unul dintre cele patru arzatoare disponibile, si care cu siguranta pot fi utilizate functie de marimea lor sau functie de timpul si vasele utilizate in bucataria voastra. In privinta vaselor utilizate aragazul ieftin Star-Light FCF50WI va pune la dispozitie un arzator mare dispus in partea din fata stanga, un arzator mic dispus in partea din fata dreapta dar si doua arzatoare normale dispuse in partea din spate.

Vezi aici detaliile tehnice si pret

Daca este vorba despre timpul de gatit atunci ceea ce ar putea conta este puterea pe care fiecare arzator a are si mai exact este vorba despre una de 0.88 kW pentru arzatorul mic, de 1.78 kW pentru cele normale si de una de 3 kW pentru cel mare. Pentru o utilizare usoara veti avea si partea de siguranta cu care plita este prevazuta si care asigura prevenirea unor eventuale accidente in cazul stingerii accidentale a vreunui ochi de aragaz, dar veti avea si aprindere electrica. Pentru partea de cuptor a aragazului ieftin Star-Light FCF50WI veti avea in primul rand volumul de 54 litri pe care il are, iar ca si elemente de confort si siguranta este vorba tot despre o aprindere electrica si despre o siguranta.

Aragaz Star-Light FCF50WI
Deal

Aragaz Star-Light FCF50WI

Aragaz Star-Light FCF50WI, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, 50 cm, Al. Cumpara akoom cu reducere, aragaz Star-Light ...

no comments 6 ani ago
Aragaz Beko CSG52110DX
Deal

Aragaz Beko CSG52110DX

Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Dispozitiv de siguranta plita, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox. Cumpara akoom si ...

no comments 7 ani ago
Aragaz Hansa FCGW51090
Deal

Aragaz Hansa FCGW51090

Aragaz Hansa FCGW51090, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de o mare reducere.

no comments 7 ani ago
Aragaz Zanussi ZCG210M1WA
Deal

Aragaz Zanussi ZCG210M1WA

Aragaz Zanussi ZCG210M1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Siguranta plita/cuptor, 50 cm, Alb. Cumpara akoom la cel mai mic pret.

no comments 7 ani ago
9.5 Total Score
Star-Light FCF50WI, un aragaz ieftin si bun

Modelul Star-Light FCF50WI despre care vorbim in review-ul de astazi se dovedeste a fi un aragaz ieftin, extrem de apreciat de tot mai multi romani. Asta si pentru ca se afla deja in topul vanzarilor, dar si pentru ca se bucura in continuare de un pret foarte bun. Mai jos gasiti si alte cateva recomandari de aragazuri excelent pozitionate in raportul calitate/pret.

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.8