Aragazul Heinner HFSC-50SW, un model clasic, pentru un buget mai redus

Aragaz-Heinner-HFSC-50SWAragazurile ar fi, cel putin la prima vedere, unele dintre cele mai simple aparate electrocasnice. Cu toate acestea, constructia lor a avansat enorm in ultimii ani, producatorii adaugand tot mai multe accesorii, dotari suplimentare, forme de alimentare si de aprindere.

Cu toate acestea, modelele clasice raman cele mai ieftine si mai la indemana alternative de pe piata, asa ca, daca va aflati in cautarea unui nou aragaz, nu doriti unul extrem de complex si nici nu dispuneti de foarte multi bani pentru achizitionarea lui, va puteti indrepta atentia catre un model clasic, pe gaz, fara multe dotari, dar usor de folosit si de incredere. Iar dintre acestea, una dintre cele mai bune alternative este aragazul Heinner HFSC-50SW, un produs romanesc, adresat in special celor mai economi.

Vezi reducerea oferita astazi de eMAG

Inca de la prima vedere, ne putem da seama ca acest aragaz ofera multa utilitate si usurinta in utilizare. Modul de aprindere, asezarea arzatoarelor, cuptorul, alimentarea cu gaz, toate sunt asa cum ne-am astepta de la un astfel de aragaz. Iar lipsa surprizelor, desi de catre unii poate fi privita intr-un mod negativ, nu este decat benefica pentru cei care se aflau in cautarea unui model clasic si ieftin.

Clientii spun ca are un cuptor care coace excelent

Aragazul Heinner HFSC-50SW este prevazut cu 4 arzatoare, unul mare, doua medii si unul mic, a caror functionare ajuta foarte mult atunci cand se incearca gatirea mai multor mancaruri simultan. Cuptorul este si el lipsit de surprize, functioneaza bine, coace excelent si ajuta foarte mult proprietarul in obtinerea unor mancaruri gustoase. Iar la o capacitate de 51.5 l, se poate spune ca este suficient de incapator pentru aproape orice preparat. In plus, atat cuptorul cat si arzatoarele sunt prevazute cu sisteme de siguranta, asa ca, in caz de defectiune sau de incetare a aprovizionarii cu gaz, aragazul va inceta sa functioneze.

Aragazul Heinner HFSC-50SW, un model mic, perfect pentru spatii mai inguste

Din punct de vedere al dimensiunilor, modelul este unul destul de mic, si poate sa incapa fara probleme si intr-o bucatarie in care exista mai putin spatiu. Asa ca acesta poate fi o solutie excelenta si pentru cei care locuiesc in apartamente si case mici (sau garsoniere) si se lupta de fiecare data cu lipsa de loc.

Dupa cum am mai spus, aragazul functioneaza pe gaz si poate fi utilizat atat racordat la retea, cat si la butelie, fiind prevazut si cu duze speciale pentru GPL. Asadar, posibilitatile de utilizare cresc, acesta fiind unul dintre cele mai mari avantaje ale modelului.

Din pacate, exista si unele parti negative, dar acest lucru era de asteptat. Dincolo de lipsa unor accesorii mai sofisticate, aragazul are si culoarea alba, ceea ce face ca acesta sa se murdareasca foarte usor si sa trebuiasca curatat cu regularitate. Nu este o deficienta majora, dar se poate dovedi suparatoare.

Vezi mai multe detalii despre acest aragaz

Una peste alta, Heinner HFSC-50SW este un aragaz ieftin si bun, pentru cati bani trebuie cheltuiti cu el. Daca doriti un aparat de gatit modern, acesta nu este pentru dumneavoastra, insa pentru cei mai putin pretentiosi, care vor doar un model clasic si usor de folosit, nu cred ca se poate gasi un aragaz mai bun si cu raport calitate pret mai atractiv decat acesta.

8.6 Total Score
Heinner HFSC-50SW, un aragaz clasic

Un aragaz foarte bun pentru bucatariile mai mici. Se potriveste in spatiile mai inguste, este dotat cu tot ce are nevoie. Clientii spun ca are un cuptor care coace excelent.

Tehnologie
8.6
Design
8.4
Pret
8.9