Aragaz Hansa FCGW53009

Aragazul vechi a ruginit sau s-a deteriorat? Il poti schimba acum fara o investitie prea mare. Hansa FCGW53009 este un model accesibil, potrivit pentru cei care vor sa mearga pe linia clasica a acestui tip de aparat pentru gatit.

Aragaz-Hansa-FCGW53009Avand un pret de numai 600 de lei, aragazul este mai ieftin decat varianta folosirii incorporabilelor si iti ofera experienta cu care te-ai obisnuit.

Cumpara de aici cu reducere

Spatiu de lucru suficient si usor accesibil

Aragazul are un design clasic, avand totusi un aspect elegant care va schimba fata bucatariei. Acesta are o latime de 50 cm, ocupand un spatiu destul de mic. Dimensiunile sale totale sunt de 85 x 50 x 60 cm.

Logo-ul Hansa este plasat discret la baza usii cuptorului. Plita iti ofera libertatea de miscare cu care esti obisnuit, putand lucra cu usurinta la mai multe ochiuri si schimba la fel de usor vasele de pe un ochi pe altul. In acelasi timp, vei putea gati simultan in vase de dimensiuni mari, lucru ceva putin mai dificil in cazul plitelor electrice.

Plita este alcatuita din email, fiind usor de intretinut. Gratarele sunt in numar de doua, facand posibila curatarea usoara si in acelasi timp o fixare buna a vaselor. Este disponibil si un capac metalic. Capacul este util si pentru protejarea peretelui in timpul gatitului. Usa cuptorului este alcatuita dintr-un strat dublu de sticla. Geamul este prevazut cu instructiuni pentru gatit.

Capacitatea cuptorului este de 58 de litri. Acesta este iluminat interior, facand posibila verificarea usoara a starii preparatelor. Vei gasi in interior un gratar si doua tavi, dintre care una adanca si una plata. Accesoriile sunt foarte utile si de calitate.

Gatire eficienta

Plita are patru ochiuri, dintre care doua normale, unul mare si unul mic. Sunt disponibile cinci butoane care functioneaza prin apasare si rotire. Acestea sunt asezate la indemana. E disponibila si o siguranta.

Alimentarea se face la gaz. E disponibil si un set de duze suplimentare pentru conectarea la butelie.

Cuptorul coace foarte bine, fara sa arda si in acelasi timp permite distribuirea uniforma a aerului cald, astfel incat preparatele sa fie coapte atat la interior, cat si la exterior.

Vezi aici mai multe detalii si pret

Per ansamblu randamentul este unul foarte bun. Designul elegant este imbinat intr-un mod optim cu o capacitate mare a cuptorului si eficienta atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Vei avea parte de un aparat de incredere care sa te asiste in bucatarie si care sa se asigure ca preparatele tale sunt gata la timp.

Asadar, aragazul Hansa FCGW53009 este potrivit pentru cei care au nevoie de un sistem nou pentru gatit si nu vor sa apeleze la varianta incorporabilelor. Aragazul clasic iti pune la dispozitie spatiul de gatit cu care esti obisnuit, un spatiu suficient de mare si usor accesibil. Plita are patru ochiuri de dimensiuni diferite, iar panoul de control este usor de folosit, functionand pe baza butoanelor cu sistem de apasare si rotire. Cuptorul reprezinta un punct forte al aparatului, oferind o coacere uniforma intr-un timp convenabil. Avand in vedere si pretul, investitia este una inspirata.

9.2 Total Score
Hansa FCGW53009, un aragaz accesibil

Daca nu aveti mari pretentii si vreti un aragaz bun, bine organizat si potrivit in orice bucatarie, Hansa FCGW53009 ar putea sa fie cea mai buna alegere. Arre si o reducere foarte mare in aceasta perioada.

Tehnologie
8.9
Design
9.2
Pret
9.5