Gorenje GN51101AW: aragazul de incredere la pret bun

Gorenje GN51101AWPentru multi dintre noi sistemul clasic de gatit la aragaz este mai comod si mai placut, fiind obisnuiti cu beneficiile oferite de acesta si cu utilizarea foarte simpla pe care o ofera. Gorenje GN51101AW este un aragaz numai bun pentru un utilizator interesat de simplitate si rapiditate si totodata un design compact si modern.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Detalii care fac diferenta

Gorenje GN51101AW este un aragaz care isi depaseste categoria de pret ca nivel de dotari. Producatorul a incorporat astfel dotari foarte atractive, pastrand in acelasi timp un pret bun. Unul dintre punctele forte ale aragazului este designul. Acesta beneficiaza de o constructie rezistenta, practica si in acelasi timp eleganta.

Avem de-a face cu un aragaz cu dimensiunile de 85 x 50 x 60.5 cm, potrivit pentru orice bucatarie.  Pentru o asezare convenabila, acesta este prevazut si cu picioruse ajustabile. Constructia metalica are o calitate superioara, vizibila de la prima vedere. Foarte atractiv este si capacul care permite acoperirea plitei atunci cand nu se foloseste plita. Modelul este complet alb si arata foarte elegant.

Un punct foarte important al aragazului Gorenje GN51101AW este atentia pe care producatorul a acordat-o sigurantei. Astfel, cuptorul este dotat cu sistemul CoolDoors (CD). Usa din email dubla si compacta sustine o eficienta termica ridicata si protejeaza in acelasi timp in fata accidentelor. Manerul este lung si asigura o priza buna pentru deschiderea usii.

Panoul de control al aragazului este asezat in mod clasic in fata si include cate un buton rotativ pentru fiecare arzator. Butoanele sunt marcate cu pictograme si extrem de usor de reglat.

Plita este prevazuta cu gratare stabile si are 4 arzatoare, respesctiv doua normale, unul mic si unul mare. Arzatorul mare genereaza o putere de 2700 W, cel mic o putere de 1000 W, iar cele normale genereaza o putere de 1750 W. Flacara este stabila si puternica, sustinand un proces de gatire eficient si rapid. Temperatura de fierbere va fi atinsa intr-un timp foarte scurt.

Vezi aici mai multe detalii si pret

Cuptorul aragazului Gorenje GN51101AW are o capacitate de 55 de litri, fiind destul de mare pentru a permite gatirea unor cantitati generoase de alimente, precum si gatirea concomitenta a mai multor tavi. Cuptorul este de asemenea prevazut cu gratare si o tava pentru copt.

Pentru a sustine economia de spatiu, modelul este dotat si cu un sertar inferior foarte util pentru depozitarea vaselor de gatit.

Se poate observa astfel per ansamblu ca aragazul pastreaza toate atuurile sistemului clasic de gatit, plusand prin detalii ici si colo. Acesta sustine o viteza foarte buna de lucru si acea utilizare intuitiva cu care ne-am obisnuit cu toti.

Alimentarea se face pe gaz, modelul fiind prevazut si cu duze GPL. Conectarea se va face astfel foarte usor.

Gorenje GN51101AW este un aragaz cu un raport calitate-pret excelent. Acesta imbina un design ce pastreaza linii clasice cu o eficienta foarte buna la gatit si detalii atractive care fac diferenta. Alegerea este una mai mult decat inspirata. Producatorul sloven este tot timpul atent la nevoile utilizatorilor si vine in ajutorul acestora cu solutii de incredere care sa aduca un plus de confort in orice activitate de zi cu zi.

Aragaz Gorenje GN51101AW, Gaz, 4 arzatoare, 55 l, Clasa A, Alb. Vezi pretul cu reducere.

9.3 Total Score
Un aragaz eficient, cu pret foarte bun

Gorenje GN51101AW este pana la urma un aragaz clasic, cu 4 "ochiuri". Pretul este foarte bun, noua ne-a placut foarte mult faptul ca desi este un argaaz clasic are un look modern. O investitie foarte buna.

Tehnologie
8.9
Design
9.3
Pret
9.6