Electrolux EKG61102OW, un aragaz pentru cei care vor sa gateasca mai divers

Aragaz-Electrolux-EKG61102OWOrice familie poate avea nevoie de un mic upgrade in bucatarie si acesta poate veni sub forma unui aragaz mai bun, cu mai multe dotari si accesorii. Avantajul este ca, in ziua de astazi, un astfel de aparat, desi, cu siguranta, ar face parte din gama de produse de calitate premium, se poate gasi la un pret mai mult decat rezonabil, ceea ce il face accesibil pentru foarte multi cumparatori.

Printre produsele de calitate premium se afla si Electrolux EKG61102OW, un aragaz bun, incapator si bine accesorizat, care poate reprezenta o atractie in orice bucatarie.

Verifica aici daca este pe stoc

O diversitate culinara, cu ajutorul grillului si al rotisorului

Pentru cei pasionati de gatit, faptul ca un aragaz beneficiaza de prezenta unui grill si al unui rotisor nu poate fi decat un mare avantaj. Astfel, fiecare familie se poate bucura de mancaruri mai diverse, dar si foarte gustoase, aceste accesorii putand fi de mare ajutor atunci cand se incearca mancaruri noi, mai dificil de facut intr-un aragaz obisnuit. In plus, cele doua pot demonstra cu atat mai bine talentele culinare ale bucatarului, deoarece diversitatea mancarurilor creste destul de mult.

Un design clasic si cu aprindere electrica

In ceea ce priveste aspectul, aragazul este unul destul de clasic. Cu dimensiuni de 85.5 x 60 x 60 cm, Electrolux EKG61102OW poate sa incapa foarte bine in orice bucatarie si niciodata nu se va putea pune problema ca ocupa prea mult loc. In plus, alegerea culorilor este inspirata din punct de vedere estetic, albul si negrul facand un contrast excelent. Din pacate, se si murdareste repede, dar acesta este un minus al multor aragazuri. Capacul este unul metalic, deci si destul de rezistent, asa ca nu ar trebui sa va faceti griji in privinta stricaciunilor.

In ceea ce priveste functionarea, Electrolux EKG61102OW are patru arzatoare, toate cu aprindere electrica. Cel mare are o putere de 3 KW, cele doua medii de 2 KW si cel mic de 1 KW, aceasta fiind distributia obisnuita pentru toate aragazurile cu patru arzatoare disponibile pe piata. Avand patru surse de foc, aragazul permite gatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, lucru absolut necesar pentru o familie.

Vezi aici mai multe modele Electrolux

Cuptorul are si el aprindere electrica, este suficient de incapator si coace foarte bine, mai ales multumita sistemului de incalzire inferioara. Avand un sistem de aprindere electrica, aceasta se desfasoara printr-o simpla apasare de buton, asa ca nu trebuie sa mai pierdeti timp incercand sa aprindeti cu chibrituri.

Sisteme moderne de curatare si timer

Electrolux EKG61102OW beneficiaza de un sistem de curatare catalitica. Acesta creste foarte mult temperaturile din cuptor, ceea ce duce la disparitia completa a grasimilor si a celorlalte depuneri. Iar pentru ca gatitul sa fie unul mai sigur, aragazul este dotat si cu un timer, care anunta atunci cand timpul necesar coacerii este aproape sa expire.

Asadar, Electrolux EKG61102OW este un aragaz foarte util in orice bucatarie. Din pacate, nu are si o tava de cuptor, desi are gratar si compartiment inferior pentru vase. In rest, insa, are dotari benefice, grillul si rotisorul fiind de departe cele mai importante.

8.7 Total Score
Electrolux EKG61102OW, un aragaz util

Aragazul Electrolux EKG61102OW trece cu siguranta de orice test, fie el "sub presiune" sau al timpului. Este facut sa stea la locul lui mult si bine, ceea ce e un mare plus la electrocasnicele de astazi.

Tehnologie
8.7
Design
8.8
Pret
8.7