Aragaz Beko FSGT62110DXO: Bucataria si gatitul la rang de arta

Beko FSGT62110DXOActivitatea culinara poate fi importanta din mai multe puncte de vedere, si poate fi vorba despre cei care aleg sa isi utileze bucataria exact cum isi doresc dar in acelasi timp poate fi vorba si despre posibilitatea de a gati orice doriti si oricand doriti. Se poate realiza acest lucru si daca vreti sa pastrati aspectul clasic al bucatariei, si mai mult decat atat si gama de electrocasnice sa fie intr-o gama clasica si compacta. Un astfel de model, si un astfel de produs, poate fi si aragazul Beko FSGT62110DXO, iar alegerea sa poate fi facuta fara prea mult efort si fara prea multe probleme.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un element important ce va poate duce spre selectia acestui model este cel al designului, si este vorba despre faptul ca aragazul Beko FSGT62110DXO vine cu o culoare argintie dar are prezente si elemente care vin sa sustina aerul clasic si elegant. Imbinarea nuantei de argintiu sau a inoxului cu elemente de culoare neagra precum este gratarul, butoanele pentru controlul functionarii sau partea de contur a geamului sustin partea de eleganta si de modern a acestuia. Nici in privnta instalarii si pozitionarii in cadrul locuintei nu sunt probleme pentru cei care aleg un astfel de model intrucat nu este cu nimic iesit din comun si are un gabarit de 60 x 60 x 85 cm. Mai trebuie sa tinem cont pentru instalare si de partea de deschidere a usii cuptorului dar si a utilizarii acestuia de fiecare data cand aveti nevoie sa introduceti sau sa scoateti tavilor din cuptor.

Beko FSGT62110DXO – ajutor de nadejde bucatarie

Pentru inceput, ceea ce puteti sau trebuie sa faceti este sa va bucurati de caracteristicile pe care aragazul Beko FSGT62110DXO le ofera, si asta imediat ce este conectat la o conducta de gaz, iar spre deosebire de produsele incorporabile si fara a solicita o mobila speciala. Daca ne referim la partea de structura este vorba despre prezenta unei plite cu patru arzatoare iar acestea au dimensiuni diferite intrucat si vasele folosite la gatit sau timpul in care trebuie gatit variaza. Pentru partea de structura a plitei sau de posibilitate de utilizare a arzatoarelor veti putea sa folositi arzatorul mare dispus in partea frontala stanga, cel mic in partea dreapta fata iar in partea din spate veti avea cele doua arzatoare normale.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Daca reteta sau dorinta include unele etape de coacere a alimentelor atunci ceea ce veti putea sa faceti este sa va bazati pe partea de cuptor a acestui model Beko FSGT62110DXO, care are o capacitate de 59 litri. In ciuda faptului ca este un aragaz cu o functionare completa pe gaz veti mai avea si unele functii speciale precum este cea de folosire a unui rotisor care va poate ajuta sa va bucurati de o friptura gatita exact cum va doriti sau cum va place. Daca este vorba doar de partea de rumenire a fripturii, sau a unor preparate, exista si o functie de grill pe care sa o utilizati. Daca nu aveti nevoie sa utilizati aragazul o perioada de timp puteti sa il acoperiti folosind capacul de sticla cu care este prevazut.

Daca ai nevoie de un nou aragaz in bucatarie, Beko FSGT62110DXO chiar este o solutie potrivita, dar nu singura. In lista de mai jos gasesti mai multe variante de aragazuri ieftine, toate echipate corespunzator pentru a-ti oferi tot ajutorul de care ai nevoie in bucatarie.

Aragaz Beko FSGT62110DXO
Deal

Aragaz Beko FSGT62110DXO

Aragaz Beko FSGT62110DXO, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, 60 cm, Inox cu pret redus. Cumpara akoom si beneficiezi de promotie.

no comments 7 ani ago
Aragaz Star-Light FCF50WI
Deal

Aragaz Star-Light FCF50WI

Aragaz Star-Light FCF50WI, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, 50 cm, Al. Cumpara akoom cu reducere, aragaz Star-Light ...

no comments 7 ani ago
Aragaz Beko CSG52110DX
Deal

Aragaz Beko CSG52110DX

Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Dispozitiv de siguranta plita, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox. Cumpara akoom si ...

no comments 7 ani ago
Aragaz Zanussi ZCG212J1XA
Deal

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita, Grill, Rotisor, 50 cm, Ino. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

no comments 7 ani ago
Aragaz Hansa FCGW51090
Deal

Aragaz Hansa FCGW51090

Aragaz Hansa FCGW51090, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de o mare reducere.

no comments 8 ani ago
9.5 Total Score
Beko FSGT62110DXO, un aragaz excelent

Citeste review-ul nostru la aragazul Beko FSGT62110DXO si te vei convinge de faptul ca este o alegere extrem de inspirata si pentru tine. Un aragaz complet, la un pret foarte mic.

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.7