Aragazul Arctic UAM5512DTTL, o combinatie de inalta functionalitate si design reusit

Aragaz-Arctic-UAM5512DTTL-frontAragazul este aparatul electrocasnic fara de care nu ne putem imagina viata, nici macar pentru o zi. Asadar, daca acesta se strica, devine imperativ sa achizitionam altul nou, intr-un timp cat mai scurt.

Si daca un astfel de eveniment negativ se intampla, de ce sa nu profitam pentru a cumpara un aragaz cu adevarat bun? Daca pentru alte electrocasnice calitatea vine odata cu pretul, in cazul aragazurilor, modelele din gama premium se pot achizitiona cu un pret rezonabil.

Arctic UAM5512DTTL este un astfel de aparat, un aragaz electric, cu patru ochiuri, un cuptor incapator si multe accesorii, excelent pentru a gati o mancare gustoasa si diversa cu care poti suprinde atat membrii familiei cat si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Vezi aici pretul cu reducere

Un design distinct

Ceea ce se remarca, inca de la inceput, la acest model este designul. Desi este un aragaz in stil clasic, combinatia de alb si negru, otelul inoxidabil si aspectul deosebit al cuptorului arata bine si, cu siguranta, pot sa ofere un look distinct oricarei bucatarii. Dimensiunile sunt cele obisnuite, 85 x 50 x 50 cm, asa ca aragazul poate sa incapa fara probleme in majoritatea bucatariilor normal ocupate. Daca partea ergonomica este una deosebita (chiar daca albul risca sa se murdareasca destul de repede), functionalitatea aragazului este si ea una ridicata.

Un aragaz modern si eficient

Aragaz-Arctic-UAM5512DTTL-openArctic UAM5512DTTL este, in primul rand, un aragaz electric, asa ca nu mai trebuie sa fiti ingrijorati de vesnicele probleme cu chibriturile sau cu aprinderea greoaie si periculoasa. Sistemul este unul modern si functioneaza foarte bine. Distributia arzatoarelor este una clasica: doua medii (cu o putere de 2 kW fiecare), unul mic ( de 1 kW) si unul mare (2.5 kW). Asadar, se pot gati mai multe mancaruri in acelasi timp, acesta fiind un avantaj al aragazurilor cu asa o distributie. Cuptorul are si el parte de o aprindere electrica si de un sistem de siguranta care il stinge atunci cand puterea gazului nu este mare sau se inregistreaza o alta defectiune. Iluminarea si timer-ul sunt elemente suplimentare care contribuie si ele la o utilitate ridicata.

O diversitate si mai mare pentru alimentele care pot fi preparate cu ajutorul aragazului Arctic UAM5512DTTL este obtinuta prin intermediul accesoriilor cu care acesta a fost prevazut de catre producatori. Nu numai ca rotisorul si grilul sunt niste dotari cu care alte aragazuri nu vin, dar acestea cresc foarte mult utilitatea modelului si, cu siguranta, multe gospodine vor fi incantate de prezenta lor.

Vezi mai multe detalii tehnice

Pe langa acestea, la cumparare se primeste si tava si gratarul pentru cuptor. Este adevarat, acestea sunt accesorii obisnuite pentru majoritatea aragazurilor de pe piata, dar e bine ca ele exista. In plus, Arctic UAM5512DTTL are si un sertar inferior pentru vase, foarte util pentru cei care folosesc deseori aceleasi vase si nu doresc sa le puna foarte departe de aragaz.

Asadar, singurul minus al acestui model este culoarea, dar, dincolo de acest aspect, dotarile suplimentare si toate accesoriile ii cresc foarte mult utilitatea si explica, daca mai era nevoie, incadrarea lui Arctic UAM5512DTTL in gama premium a celor mai bune aragazuri de pe piata.

9.1 Total Score
Aragazul Arctic UAM5512DTTL, recomandarea specialistilor

Aragazul Arctic UAM5512DTTL este cu siguranta cea mai buna alegere. Are tot ce aveti nevoie de la un aragaz, este fiabil si extrem de eficient.

Tehnologie
8.9
Design
9.2
Pret
9.1