Aragazul Arctic UAM4S: o alegere rentabila

Arctic UAM4SGatitul nu mai reprezinta activitatea preferata a multor persoane, mai ales de cand restaurantele, fast-foodurile si alte asemenea localuri in care se poate servi masa se gasesc pretutindeni. Astfel, oamenii acorda din ce in ce mai putina atentie modului in care este dotata bucataria lor. Insa atunci cand fac o achizitie, mai ales in ceea ce priveste aparatele electrocasnice, ei isi doresc ca acestea sa aiba o calitate cat mai buna si sa se dovedeasca cu adevarat rezistente in timp. O dovada de astfel de produse este modelul de aragaz Arctic UAM4S. Producatorul Arctic demonstreaza ca are un cuvant important de spus, nu doar in ceea ce priveste piata masinilor de spalat si frigiderelor, ci si in ceea ce priveste aragazele.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Aragazul Arctic UAM4S: un design clasic

Daca dati o raita prin magazine, veti observa, cu siguranta, faptul ca multe aragazuri si masini de gatit au devenit din ce in ce mai sofisticate si moderne. Ele poarta culori inovatoare precum gri inox (eventual cu sistem inteligent antiamprenta), insa Arctic a ales pentru modelul UAM4S un design simplu, considerat clasic. Acesta se integreaza intr-o bucatarie obisnuista si este usor de asortat, avand in vedere binecunoscuta combinatie de culori: alb si negru.

Aragazul vine si cu dimensiunea practica de doar 85 x 50 x 50 cm, ceea ce inseamna ca el este tocmai bun pentru uzul casnic si o alegere potrivita pentru cei care prefera sa gateasca mancaruri simple, dar sanatoase si gustoase. Capacul metalic ce acopera arzatoarele reprezinta un alt plus al aragazului, acesta oferind protectie. De asemenea, demn de mentionat este si faptul ca produsul se dovedeste unul usor de curatat. Este nevoie doar de un burete si un detergent special pentru astfel de suprafete si produsul este ca nou.

Vezi aici mai multe detalii si pret

Aragazul Arctic UAM4S: nu doar design clasic, ci si trasaturi care nu se demodeaza

Se poate spune ca aragazul Arctic UAM4S se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor care isi doresc sa exerseze cat mai mult, astfel incat sa devina adevarati profesionisti. Drept urmare, el este prevazut cu alimentare cu gaz, care face ca cele patru arzatoare sa fie imediat inconjurate de flacara pentru a putea incalzi, fierbe sau praji alimentele. Mai precis, puterea arzatoarelor normale este de 2 kW, a arzatorului mic de 1 kw, iar a celui mare de 2,5 kW.

Safety Plus este sistemul de siguranta care defineste acest produs si care are rolul de a se asigura ca dispozitivul este in regula atunci cand flacara este stinsa accidental. Totodata, acest sistem are rolul de a evita scurgerile de gaz, o problema destul de des intalnita in cazul multor masini de gatit.

Dintre dotarile produsului fac parte si un gratar bun, situat in interiorul cuptorului, dar si o tava in care se pot face fel de fel de preparate, inclusiv dulciuri. Referitor la pretul care a fost stabilit pentru acest produs, se poate constata ca acesta este de unul rentabil, avand in vedere toate specificatiile de care da dovada produsul. Este un pret accesibil si trebuie luata in calcul si rezistenta in timp a unui astfel de dispozitiv marca Arctic.

Aragaz Arctic UAM4S, Gaz, Dispozitiv siguranta, 50 cm, Alb. Vezi pretul cu reducere

9.4 Total Score
Arctic UAM4S, un aragaz ieftin si bun

Daca esti in cautarea unui aragaz ascultator si care sa te ajute cu adevarat in bucatarir, Arctic UAM4S este exact ce ai nevoie. Fara chestii care sa-ti ia ochii, aragazul face exact ce trebuie sa faca. In plus, pretul este unul extrem de accesibil, gratie si reducerii de akoom.

Tehnologie
9.3
Design
9.2
Pret
9.6