Aqua Optima Minerva Plus EJ0267: Cana de filtrare a apei care merita incercata

Aqua Optima Minerva Plus EJ0267Din ce in ce mai multi romani aleg sa isi filtreze acasa apa pe care o consuma. In conditiile in care apa de chiuveta nu este atat de pura pe cat ne-ar face placere sa fie, iar cea de la magazin costa, apa filtrata pare sa fie cea mai buna solutie. Si nu ai nevoie decat de o cana de filtrare, asa cum este si Aqua Optima Minerva Plus EJ0267, un model nou si bun, de dimensiuni medii.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Dispozitivul perfect pentru orice familie

Inca de la inceput poti remarca designul slim al acestui model. Aqua Optima Minerva Plus EJ0267 are o capacitate totala de 2.5 l, dintre care doar 1.7 sunt si utilizabili. Dar aceasta este suficienta pentru o familie cu doua, poate chiar trei persoane. Daca umpli cana de doua sau trei ori pe zi, te vei bucura non stop de un lichid mai sanatos. In cazul in care in casa locuiesc mai multe persoane, atunci ai la dispozitie doua solutii posibile. Fie cumperi doua cani, fie iei una mai mare (cea din urma este una mai buna, pentru ca asa iesi mai ieftin).

Aqua Optima Minerva Plus EJ0267 are si un design slim foarte elegant. De aceea, ea incape cu usurinta pe usa frigiderului si asa nu doar ca vei avea parte de o apa mai pura, ci si de una rece, mai ales pe timpul verii.

Totusi, un dispozitiv care arata bine nu ar aduce niciun avantaj daca nu ar fi si unul care functioneaza bine. Cana aceasta are un sistem de filtrare destul de complex si nu lasa lucrurile la voia intamplarii. Producatorii au implementat un sistem de filtrare in cinci pasi pentru ca apa sa ajunga atat de pura pe cat este posibil. Acesta te scapa si de clor, de pesticide, de impuritati, dar si de metalele din apa, deci organismul tau va fi mai in siguranta. In primul rand, exista un filtru fin care elimina impuritatile mari. Apoi apa trece prin filtre de carbon si de rasina, care elimina pesticidele, insecticidele si mai apoi metalele din apa. Ultimii doi pasi constau in trecerea apei printr-o sita si mai fina si apoi tehnologia Fast Flow, oferita de modul in care este construita cana, asigura o curgere constanta.

Vezi aici mai multe filtre de apa

Aqua Optima Minerva Plus EJ0267 vine si cu un dispozitiv electronic care indica perioada in care filtrul ar trebui sa fie schimbat. De regula, pentru o utilizare normala pentru doua persoane, filtrul rezista cam o luna. Cu cat numarul de persoane creste, cu atat aceasta perioada scade.

Nu doar Aqua Optima Minerva Plus iti ofera o apa mai pura pentru baut. Dar o poti folosi pe aceasta si pentru a gati sau a prepara diverse bauturi, de la ceai la cafea. Practic, te ajuta foarte mult in casa si, daca vrei un stil de viata cu adevarat sanatos, este o investitie buna. Si nici nu costa atat de mult. Practic, te-ar costa mult mai mult sa cumperi zilnic apa imbuteliata si intr-o luna ti-ai recupera investitia daca vrei sa te bucuri de beneficiile aduse de acest model.

Aqua Optima Minerva Plus iti ofera o apa mai pura pentru baut. O poti folosi si pentru a gati sau a prepara diverse bauturi, de la ceai la cafea. Daca vrei un stil de viata cu adevarat sanatos, este ...