Telefon mobil Apple iPhone 6 – Cursa spre perfecţiune

Apple-iPhone-6Oare de ce niciun smartphone nu este ca iPhone? De ce a ajuns acest dispozitiv punct de referinta intr-un domeniu de o feroce competitie şi cum de este vedeta constanta si incontestabila a tuturor sesiunilor de shopping si a sezoanelor de reduceri si de promotii din toata lumea? Pentru că ridică ştacheta smartphone-urilor la înălţimi ameţitoare, cu care chiar produsele următoare din seria iPhone intră imediat în competiţie.

Vezi aici ofertele la Apple iPhone 6

Fara limite

Telefonul mobil Apple iPhone 6 este, fara indoiala, un campion. Cand toata lumea ar fi spus ca nu se poate mai mult, mai bine si mai subtire, Apple a venit cu iPhone 6 pentru a demonstra ca nu exista limite. Este nu doar mai mare, ci si mai bun. Si mult, mult mai subtire. Este o declaratie de forta in dimensiuni zvelte care il fac sa arate ca o bijuterie de o finete remarcabila. Este o uzina multimedia dar consuma extrem de putina energie. Are un design exceptional, cu o suprafata neteda ce pune in valoare magistral noul ecran Retina HD care face din telefon mobil Apple iPhone 6 cea mai minunata experienta de vizualizare pe care o poate furniza un dispozitiv mobil in mileniul trei.

Inca o revolutie

Apple-iPhone-6-sidePare aproape imposibil, dar Iphone 6 este, a cata oara, o revolutie. Masinaria atat de delicat „ambalata” este atat de puternica, incat poate fi comparata cu un colos. Poate totul, repede, bine, functioneaza perfect si armonios, prompt si avansat. Fiecare detaliu a primit atentie speciala, iar intregul astfel obtinut este telefonul mobil iPhone 6, inegalabil ca portabilitate, imbatabil la eficienta. Este esenta telefonniei mobile a momentului si pare ca abia asteapta sa treaca la treaba. De la procesorul puternic, rezistenta indelungata, calitatile revolutionare ale ecranului Retina, cu ecran Multi-Touch mai mare, in culori stralucitoare si un contrast care taie respiratia la unghiuri de vizionare si mai largi, pana la sunetul amplu, vibrant, profund pe care il frunizeaza, toate acestea fac din telefonul mobil Apple iPhone 6 intruchiparea perfecta a tehnologiei elegante.

Apple iPhone 6 – vezi toate modelele

Atletul perfect

Nu exista fotografii si videoclipuri mai minunate decat cele realizate cu telefonul mobil Apple iPhone 6, spun milioane de utilizatori. Nu exista mai multa forta intr-un smartphone decat cea incorporata in telefonul mobil Apple iPhone 6, creat pe o arhitectura specifica desktop-urilor, sustinut de senzori avansati si o baterie confortabila, care transforma dispozitivul intr-un prieten rezistent in timp, pregatit pentru orice sarcini. Nu există dispozitiv mai eficient decat smartphone Apple iPhone 6, cu capacitatea lui de a focaliza, de a „personaliza” prin tehnologia revolutionara Touch ID, care iti permite sa accesezi in siguranta iPhone-ul cu parola perfecta care este amprenta proprie, care „interactioneaza” cu utilizatorul prin banda de apeluri de inalta calitate ce face ca orice interlocutor sa para a se afla la doi pasi. Nu in ultimul rand, nu exista smartphone mai rapid decat telefonul mobil Apple iPhone 6, gândit să fie atletul perfect intr-o lume care nu mai poate fi imaginata fara conectarea in viteza.

9.9 Total Score
Apple iPhone 6, pur si simplu remarcabil

Un review la Apple iPhone 6 este, pana la urma, o insiruire de epitete. Daca esti fan Apple cu siguranta iPhone 6 se afla si pe lista ta. Asa cum este si pe a noastra. Note aproape maxime pentru un smartphone ce se afla in imediata vecinatate a perfectiunii.

Tehnologie
9.9
Design
10
Pret
9.8