iPad Mini 3, cea mai buna varianta pentru o tableta de dimensiuni reduse

Apple-iPad-mini-3Fara indoiala ca Apple este cel mai mare producator de gadgeturi din lume. Si chiar daca exista mereu si specialisti care ii acuza ca vand acelasi lucru cu fiecare noua lansare, vanzarile lor ating cifre astronomice, asa ca publicul este de acord cu prima afirmatie. Iar cum tabletele iPad au devenit deja norma, americanii s-au gandit sa lanseze si un dispozitiv de dimensiuni mai mici, care sa poate face insa cam aceleasi lucruri precum fratele mai mare. Asa ca iPad Mini a ajuns deja la a treia generatie si, chiar daca nu este un produs scutit de critici, ramane unul dintre cele mai bune pe de piata.

Vezi aici reducerile la iPad Mini 3

O varianta de iPad Mini 2, un pic imbunatatita

Poate ca aceste cuvinte suna un pic prea dur, dar adevarul cam acesta si este. IPad Mini 3 nu se deosebeste foarte mult de versiunea precedenta, dar aceasta nu este neaparat si o critica. Probabil cei de la Apple au mers dupa zicala “sa nu repari ceea ce nu este stricat”, asa ca au preferat doar sa imbunatateasca un pic modelul. Designul, cu ale sale colturi rotunjite foarte elegante, a ramas la fel, singura diferenta vizibila fiind butonul Touch ID. Acesta este situat in partea inferioara a carcasei si functioneaza pe baza de amprenta. Imbunatatirea adusa de el este insa una majora, deoarece o simpla apasare a lui inseamna autentificare automata pentru orice aplicatie si chiar achizitionarea rapida si directa din Apple Store.

Performante superioare

Apple-iPad-mini-3-backChiar daca restul a ramas neschimbat, asta nu inseamna ca, din punct de vedere al calitatii, era vreun lucru de schimbat. Datorita unui procesor superior, A7, mini tableta functioneaza extrem de rapid si poate rula fara probleme orice aplicatie sau joc, asa cum se intampla cu toate produsele de la Apple. Sunetul este si el de calitate iar, pentru comunicatii, modelul are si doua microfoane integrate. Memoria este de 16 GB, asa ca se pot stoca suficient de multe date si aplicatii.

Cele doua camere au 5 MP (in spate) si 1.2 MP (in fata), pozele si filmarile rezultate neavand o calitate de varf ci doar una decenta. Ecranul are o diagonala de 7.9 inch si o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, display-ul este Multi-Touch iar conectivitatea la Internet se poate realiza si prin Wi-Fi.

Vezi aici mai multe variante de iPad Mini 3

Si pentru ca vorbim depsre un model mini, acesta are dimensiuni de 134.7 x 7.5 x 200 mm, ceea ce il face portabil si comod chiar si atunci cand proprietarul este mai incarcat. Totusi, bateria rezista chiar si 24 de ore la o utilizare in parametri normali, asa ca totul functioneaza foarte bine.

Ca tableta de calitate premium, iPad Mini 3 este un model foarte bun, dedicat celor care isi doresc performante de varf, dar si dimensiuni mai mici pentru o mai buna posibilitate de a lua gadgetul in diverse locuri. Acest produs isi face foarte bine treaba, in orice conditii si cu siguranta reuseste sa demonstreze ca Apple isi merita locul printre cei mai mari producatori, care ofera de fiecare data lansari de mare calitate.

9.7 Total Score
O tableta la superlativ

Daca vorbim de exccelenta in materie de tablete, trebuie neaparat sa vorbim de Apple. iPad Mini 3 este o tableta excelenta pentru cei dinamici, o gasiti la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.6
Design
10
Pret
9.5