Aparate foto DSLR de la gigantii imaginii

Faptul ca marii producatori de aparate foto alearga umar la umar intr-o stransa competitie nu face decat sa adauge plus-valoare pentru consumatorul final, pasionatul de fotografie de inalta clasa. Prezentam doua astfel de aparate, de la liderii mondiali Canon si Nikon, urmand ca artistul din tine sa faca diferenta intre aceste camere care tind spre perfectiune.

Canon: „Suntem concentrati pe lansarea unor produse noi, inovative”, spune Fujio Mitarai, presedinte CEO la Canon Inc.

canon-eos-100dAtent la evolutia pietei, orice utilizator poate opta linistit pentru minunatul aparat foto DSLR Canon EOS 100D. Este o camera minimalista, compacta, frumoasa ca o bijuterie si sensibila, care poate fi luata peste tot. Cei 18 MP asigura fotografii si filme fara egal pentru pasionatii camerelor Canon, dispunand de un vizor optic si comenzi intuitive pe ecranul tactil. Diferenta intre pozele cu orice telefon mobil, oricat de performant, si cele cu camera profesionala este de notorietate pentru cei care vor sa aiba imaginea perfecta imortalizata in orice moment si in orice conditii. Aici intervin calitatile de exceptie ale DSLR Canon EOS 100D, care face fotografii de18 MP si filme Full-HD, este rapida, confortabila la utilizare, cu vizor optic si comenzi sensibile, cu un ecran tactil mare, care te va provoca sa imortalizezi fiecare rasarit de soare la malul marii si orice miscare a frunzelor ruginii pe carari de munte. Poti compune fotografii cu ajutorul unui vizor optic luminos, reactive, sau ai la dispozitie ecranul tactil TFT Clear View II, de 1.040.000 de puncte, pentru a controla camera. Rezultatele te vor ului. Niciodata fotografiile tale nu au fost mai spectaculoase, culorile mai bogate si detaliile mai evidente. Viata insasi este surprinsa de DSLR Canon EOS 100D.

Vezi aici promotiile la DSLR Canon EOS 100D

Tehnologia Canon cu Mod Automat inteligent scena analizeaza si regleaza automat cele mai adecvate setari ale camerelor. Iar pe masura ce fotografia evolueaza, un Ghid de functii incorporat te va invata sa obtii maximum de la camera. Poti realiza filme de inalta calitate, la rezolutii de pana la Full-HD, ai controlul asupra expunerii, focalizarii, sunetului, ai la dispozitie filtrele creative EOS 100D, care te ajuta sa devii un adevarat artist. Multe, multe alte optiuni te asteapta sa le descoperi la acest profesionist al imaginii care este DSLR Canon EOS 100D.

Nikon: „Trei valori ne calauzesc pe drumul spre performanta si sunt vitale in orice domeniu: curiozitatea care ne impinge sa ne depasim limitele, adaptabilitatea, pentru a imbratisa noi experiente si abilitatile de comunicare, care consolideaza cunostintele”, spune Kazuo Ushida, presedinte al Nikon.

nikon-d-3200In ce priveste aparatul foto DSLR Nikon D3200, excelenta este cuvantul de ordine. Rezolutia este ridicata, cu 24,2 MP efectivi si obiectiv de calitate inalta, pe masura standardelor care au facut din acest brand un lider mondial de necontestat. Imaginile pe care ai visat intotdeauna sa le realizezi sunt mai aproape decat ti-ai fi imaginat, prin performantele aparatului foto DSLR Nikon D3200, care are noul senzor de imagine in format DX de la Nikon si performanta optica superioara a obiectivelor NIKKOR. In termeni reali, acestea se traduc prin limpezime de cristal a imaginilor, gradatii line ale tonurilor si filme Full HD exceptionale. Usor de tinut si simplu de utilizat, aceasta camera echilibrata, confortabila, versatila si abila ofera fotografierea de cea mai inalta calitate oferita de un DSLR.

Vezi aici promotiile la DSLR Nikon D3200

Aparatul foto DSLR Nikon D3200 are un interval ridicat de sensibilitate la lumina, permitand surprinderea imaginilor chiar si cand lumina este scazuta. Asadar, in serile tale speciale, surprinde apusuri de neuitat si, cine stie, intr-o zi deschide-ti propria expozitie cu lucrari de arta fotografica. Aparatul foto DSLR Nikon D3200 iti sta la dispozitie pentru a te inspira.