Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE

Achizitionarea unui apart de aer conditionat nu mai este demult un moft. Vremea tot mai capricioasa a facut dintr-o astfel de achizitie o necesitate. Astazi vorbim putin de un aparat de aer conditionat excelent, Samsung AR12KSFHBWKNZE – aparat ce poate fi achizitionat la un pret foarte bun, gratie reducerii la care poate fi gasit. Mai jos detaliem si care sunt punctele forte ale aparatului de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

 Samsung AR12KSFHBWKNZE – 12000 BTU – iti asigura confortul in toata locuinta

Cumpararea unui nou apparat de aer conditionat trebuie sa porneasca intotdeauna de la necesarul de putere de care avem nevoie pentru a fi siguri ca o astfel de achizitie va face fata cu brio suprafetei pe care dorim sa o raceasca/incalzeasca. Cu cei 12000 BTU ai sai, Samsung AR12KSFHBWKNZE acopera excelent incaperile mici si medii. Nici nu ai nevoie de mai mult. O prima calitate pe care o observam la acest apparat de aer conditionat este aceea ca in stare de repaus consumul este zero. Am tot intalnit cazuri de aparate care inregistrau consumuri de energie si in stare de repaus, mici ce-i drept, insa in timp acest “consum” inutil se aduna si ne aduce cu siguranta o cheltuiala pe care nu prea ne-o dorim. Ei bine, Samsung rezolva aceasta problema, iar modelul de care vorbim astazi nu inregistreaza niciun consum atunci cand este in stare de repaus.

Economie de energie si mai multa liniste gratie tehnologiei Smart Inverter

Samsung AR12KSFHBWKNZEModelul Samsung AR12KSFHBWKNZE este unul dintre acelea in care Samsung propune tehnologia Smart Inverter. Ar trebui sa te bucuri de asta, ai numai de castigat de pe urma ei. E vorba de o tehnologie premiata, capabila sa se adapteze la mediul in care functioneaza, reusind astfel sa faca si economie de energie, dar sis a ofere o temperatura constanta fara a face acel zgomot permanent la multe aparate de aer conditionat. Tehnologia Smart Inverter utilizeaza intreaga capacitate a compresorului, aduce temperatura dorita in timp mai scurt, apoi o pastreaza in parametrii setati prin ajustarea fluctuatilor. Totul intr-un mod firesc, rezonabil ca si zgomot.

Daca este prea cald si doriti o ajustarea rapida a temperaturii puteti folosi si functia Turbo Cooling. Este, sa spunem, mai zgomotoasa, dar ofera avantajul timpului castigat. Iesiti din camera 2-3 minute, lasati aparatul in modul Turbo Cooling si cand va veti intoarce veti gasi un mediu ambient placut, gata racit. Turbo Cooling este recomandat in zilele extrem de calduroase, mai ales atunci cand interiorul camerei nu a fost racit pe parcursul unei zile sau a mai multora (revenirea din concediu sau dintr-un week-end prelungit etc.)

Vezi aici toate detaliile produsului

Alte functii extrem de importante pe care le regasim in modelul Samsung AR12KSFHBWKNZE sunt Good Sleep (o functie extrem de utila pentru confortul tau in somn – aparatul stie sa-si faca treaba extrem de silentios pe parcursul noptii, mentine temperatura si umiditatea exact in parametrii de care ai nevoie pentru a te odihni cel mai bine), Dezumidificare (Samsung AR12KSFHBWKNZE elimina umiditatea in exces, asa ca nu vei mai avea nevoie de alte device-uri care sa faca treaba asta) și Auto Clean (o functie cu adevarat ”sanatoasa” – ventilatorul aparatului functioneaza chiar si dupa ce l-ai oprit, facand astfel posibila uscarea mediului intern, mediu in care altfel se pot dezvolta mucegaiuri si bacterii). Toate contribuie din plin la conturarea unui produs fara cusur, un aparat de aer conditionat facut sa dureze in timp, dar si sa functioneze ireprosabil.

 Design definitoriu pentru aparatele electrocasnice Samsung

Si in cazul aparatului de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, producatorul coreean tine la eticheta sa si vine cu un design inimitabil, definit printr-un stil simplu, fluent, care nu va aduce discrepante amenajarii interioare de care te bucuri. Mai mult, culoarea alba, simpla si corecta, il va face foarte repede sa devina un aparat pe care-l simti, dar pe care parca nu-l mai vezi. Tot mai multe electrocasnice Samsung incep sa aiba aceasta puternica amprenta de stil, lucru extrem de apreciat de consumatori.

In concluzie, daca esti pe cale sa-ti cumperi un aparat de aer conditionat, mizeaza pe acest produs care, pe langa invovatia de care dispune, vine akoom si cu un pret foarte bun.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

9.7 Total Score
Aer conditionat bine de tot 🙂

Samsung AR12KSFHBWKNZE este un aparat misto de tot. Are tot ce-i trebuie si chiar tot ce-ti trebuie. Face aerul cum il vrei, stie sa faca si economie, dar mai stie si sa te-ajute sa dormi mai bine. Pretul este foarte bun.

Tehnologie
9.6
Design
9.7
Pret
9.7