Apa de toaleta Gentlemen Only Casual Chic, 100 ml, pentru barbati

De-a lungul atator ani de celebrare a elegantei, Givenchy si-a alaturat numele nu doar unor figuri emblematice ca Audrey Hepburn sau Greta Garbo, ci si unor familii celebre ca Pahlavi, Grimaldi, Kennedy sau Rotschild. Femei si barbati din lumea stralucitoare a cinematografiei sau faimoase familii regale, cu totii au avut pe frontispiciu numele Givenchy, ca o garantie a unui rafinament unic in lume.

Din aceste considerente, aparitia unei ape de toaleta ca Gentlemen Only Casual Chic este un eveniment memorabil. Si asta pentru ca orice barbat care vrea sa arate ca stie sa aiba un zambet inteligent, usor ironic, in coltul ochiului ar trebui sa poarte o asemenea esenta. In ea sunt concentrate miresme ca aceea a nucsoarei, ghimbirului si ienuparului, adica un mix de aciditate (cu care ironia vine intotdeauna la pachet), fluiditate (apanajul inteligentei) si versatilitate (un must al barbatului contemporan).

Vezi aici pretul cu reducere

Forta masculina este data de notele de mijloc, de mesteacan si cedru, care transmit mesajul ca nu este de gluma cu fundamentele personalitatii care il poarta si ca nu trebuie sa se lase nimeni inselat de notele superioare amintite. In profunzime, cel ce poarta apa de toaleta Gentlemen Only Casual Chic este un profesionist de calibru sau un familist cu repere fixe majore. In fine, nota de baza, santalul, incalzeste tot acest amestec de subtilitate si rigurozitate pana la a transforma apa de toaleta Gentlemen Only Casual Chic in detaliul care intregeste perfect o intreaga declaratie de personalitate masculina, calda, dar ferma, lejera, dar constienta de sine.

apa-de-toaleta-gentlemen-only-casual-chic