Alerta maxima! Minionii au invadat eMAG :)

minions

Imi plac tare mult campaniile care se invart in jurul unor personaje „reale”. Asa cum acum este cazul minionilor, indragitele personaje din seria Despicable Me si Minions. Probabil multi dintre voi au vazut deja filmul Minions, daca nu mergeti sa-l vedeti, merita toti banii. Si, dupa film, veti dori si voi sa aveti prin preajma cat mai multi minioni, fie ca vorbim de simpaticul Bob, Stuart sau cel mai rebel dintre minioni – Kevin.

Ei bine, nastrusnicele personaje au invadat si magazinul eMAG si si-au lasat amprentele pe multe dintre produsele din magazin. Ii gasiti sub forma de plusuri, imprimeuri pe haine sau lenjerii de pat, dar si zambindu-va de pe tot soiul de rechizite si ghiozdane. Pentru toti cei care-i iubesc pe minioni se gaseste cate ceva interesant si dragut. Magice imi par plusurile cu minioni, sunt bestiale. Preturile sunt ok, doar vorbim de eMAG. Probabil in zilele urmatoare vom avea parte si de promotii frumoase la tot ce are legatura cu nastrusnicii minioni.

Si ca sa va usurez cautarile, mai jos aveti, mura-n gura, categoriile unde-i gasiti pe minioni.

Bucurati-va de o prelungire a experientei magica traite in compania minionilor. Iar acolo unde sunt si copii, cu siguranta bucuria va fi de 2 ori mai mare. Minions este deja un fenomen, personajele filmului isi fac simtita prezenta in tot mai multe moduri si locuri. Hai sa faci si tu parte din familia Minions!