61% reducere la Apa de parfum Chopard Wish

Cand vine vorba despre Chopard, imediat ne vin in minte ceasurile fastuoase pe care orice barbat le-ar vrea la mana la fel de tare cum si-ar dori un Ferrari in garaj. Iar cand o firma infiintata in 1860 vine cu un parfum special, exclusivismul este de la sine inteles.

Vezi aici pretul cu reducere

Poate ca Louis-Ulysse Chopard, cel care infiinta la varsta de 24 de ani o companie de ceasuri, nu s-ar fi gandit vreodata ca numele sau va deveni sinonim cu luxul cel mai inalt sau ca brandul va produce unele dintre cele mai apreciate parfumuri, pe langa bijuteriile de mare clasa cu care ne-a obisnuit. Dar cum sa rezisti unei esente Chopard care promite o combinatie luxurianta intre salcam, caprifoi si violeta, adica robustetea arboricola pentru femeia sef, puternica si stapana pe ea, delicatetea si flexibilitatea extrema a unor ierburi care innobileaza orice camp si floarea neasemuita dupa care sunt numite atatea femei exceptionale? Pentru ca acesta este Chopard Wish.

Un cumul de mesaje care pot ameti mintea oricarui barbat, invaluind femeia ca intr-o a doua personalitate, facand-o, asa cum spuunea Coco Chanel candva, „sa poarte” acest parfum. Odata „montat” la incheietura mainii sau in curbura gatului, Chopard Wish transmite forta, determinare, rectitudinea personalitatii. Apoi „indulceste” mesajul cu o nuanta subtila de violeta, abia perceptibila, care lasa loc apelului la finete si atentiei la detalii a personalitatii celei care foloseste acest parfum. Iar la final, „lovitura de gratie”, caprifoiul, care trimite cu gandul la eternitatea campiei primare.

Chopard Wish nu este un vis. Este un parfum pentru cunoscatoare si un cod pentru receptorii acestui tip de mesaj al elegantei desavarsite.

apa-de-parfum-chopard-wish