60% reducere la genti dama Pellearts

geanta-dama-pelleartsOrice femeie stie ce inseamna geanta pe care o poarta pe brat. In primul rand, este o alegere. Orice alegere vorbeste despre gust si personalitate. Ce emani cand alegi o geanta Pellearts? In primul rand buna dispozitie. Esti plina de optimism si asta se vede.

Vezi aici modelele cu reducere

In al doilea rand, adaptabilitate. Gratie multitudinii de culori care o compun, aceasta geanta se pliaza pe orice tinuta, completand-o cu nuante multiple care se adauga amintitului optimism. In al treilea rand, atragi atentia ca esti foarte atenta la detalii, pentru ca a asorta o asemenea geanta fina la tinuta nu este lucru tocmai usor. Cere stiinta armonizarii formelor si culorilor in asa fel incat intreaga ta imagine sa fie una cu geanta-vedeta.

Mai departe, geanta Pellearts spune despre tine ca vrei ce este mai bun. Are doua barete fixe, deci esti in cautarea stabilitatii, functionalitatii si tratezi cu seriozitate orice problema care ti se iveste in cale. Buzunarul exterior trimite cu gandul la confort, deci esti genul care stie ce sa astepte de la oameni si situatii. Dimensiunile ideale ale gentii Pellearts degaja si semnale multipolare, mai exact aceasta este combinatia ideala intre forma, portabilitate si estetica.

Cumpara akoom cu 60% reducere

Mai mult, trimite cu gandul si la complexitatea persoanei tale, care stie sa mearga in pas alert in ritmul vietii fara ca asta sa afecteze reperele interioare fundamentale. Suna pretios, dar orice femeie stie ca acesta este mixul de mesaje pe care il transmite cine alege o geanta ca Pellearts: pretentii, eficienta, bun gust, calitate. Toate intr-o piesa care iti defineste alegerea, definindu-te astfel pe tine.