60% reducere la Apa de toaleta Champion Energy

apa-de-toaleta-champion-energyDavidoff este sinonim cu finetea absoluta a celui mai bun tutun din lume. La ce te astepti cand alegi o apa de toaleta ca Champion Energy, care iese sub un astfel de brand? La un amestec unic de esente, la note profund masculine, specifice cunoscatorilor in ale mesajelor care trebuie transmise.

Vezi aici pretul cu reducere

In momentul in care porti apa de toaleta Champion Energy, nu mai dai loc la interpretari. Esti un barbat puternic, stilat, constient de sine si de capacitatile proprii. Esti boss in propria lume si ai aceasta tendinta naturala si in ce priveste lumea din jur. Calci apasat si ferm, plin de dinamism, inconjurat de prospetimea notelor de bergamota si grapefruit care fac prima impresie a acestei ape de toaleta.

Odata ce ai captat atentia auditoriului, te extinzi cu mesaje de galbanum si condimente. Mai exact, confirmi prima senzatie, adaugandu-i nuante infinite, unele care ciupesc usor, poznas, altele care imbogatesc in milioane de „culori” olfactive nuantele de varf. Transmiti vibratie pozitiva, optimism, fermitate si stapanire de sine prin controlul deplin asupra mijloacelor de expresie, inspiri incredere si nu ti se pun prea multe intrebari, intrucat purtand acest parfum esti deja o declaratie de competitivitate.

Mari reduceri la parfumuri. Vezi campaniile de azi

Toate aceste numeroase nuante interpretabile in fel si chip sunt intregite armonios de esente tari, extrem de masculine, ca acelea prezente in notele de baza: cedru si muschi de stejar. Ele completeaza perfect tot ceea ce reprezinta apa de toaleta Champion Energy: faptul ca esti un barbat tanar si capabil, proaspat si stapan pe situatie, ordonat, ferm si orientat spre succes. In acelasi timp, lasi loc pentru infinita mobilitate a personalitatii barbatului contemporan, perfect adapat la o lume sofisticata.