60% reducere la Apa de parfum Lolita Lempicka

Apa de parfum Lolita Lempicka „L´Eau en Blanc” nu este pentru oricine. Trebuie să fii tineretea intruchipata pentru a purta cum se cuvine o esenta atat de dulce incat cei pe langa care vei trece vor vrea „sa te bea intr-un pahar cu apa”.

Vezi aici pretul cu reducere

A puncta cu un asemenea parfum incheietura mainii albe sau coltul delicat al gatului poate duce cu gandul la vai pline de violete care imbata cu mirosul lor, la primavara de Boticelli, la acel aer zglobiu din jurul femeilor care se simt in largul lor intr-o natura vibranta. In varful acestui cocktail ametitor gasim irisul, un festival mov cardinal care stie sa fie atat de subtil incat „pandeste” cu un farmec inefabil orice adiere, pentru a iesi intr-o splendida evidenta.

In centrul picaturii tale de parfum troneaza ciresul, lemnul dulce, zmeura. Odata impregnata de aromele acestea ametitoare, nu mai ai decat de trecut dintr-o incapere in alta ca o adiere proaspata si densa, delicata dar certa. Iar pentru cei care cred ca nu este nevoie decat sa intinda mana spre o asemenea explozie de miresme, notele de baza sunt axate pe tonka, heliotrope si mosc, un avertisment de forta si decizie care poate descuraja impresia ca esti o floare prea fragila pentru a nu putea fi rupta.

Acest mix minunat care poate face dintr-o femeie o zana care sa lase o urma fina si totusi foarte parfumata este „prizonierul” unei sticle de lux, cu totul aparte, o opera de arta cu insertii aurii care iti va aminti zi de zi ca tinuta si personalitatea ta nu sunt complete fara un touch din poate cea mai ametitoare combinatie, tinereasca si serioasa in acelasi timp, jucausa dar cu care nu este… de joaca.