55% reducere la Apa de toaleta Si Lolita

Parfumul Lolita Lempicka – Si Lolita trimite cu gandul la personajul cartii cu acelasi nume. Este acea tanara plina de un mister capabil de a genera obsesii. Este plina de farmec, dar si alerta la lumea din jur. Este versatila, rebela, independenta si cu totul altfel fata de celelalte. Este unica si nu lasa pe nimeni indiferent. Intr-un cuvant, este remarcabila.

Vezi aici pretul cu reducere

Sunt toate acestea caracteristici specifice apei de toaleta Si Lolita, care intampina cu note de piper, afine si ulei extras din portocale amare. Cine il poarta transmite un mesaj de ascutime a mintii si a spiritului de observatie, de prospetime si de dulceata cu o tusa amara, care stie despre sine si despre ceilalti. Daca te opresti o clipa in plus langa fascinatia unui asemenea cocktail de miresme, vei sesiza notele de mazare, magnolia si paducel; adica vei fi inconjurat de plenitudine, delicatete si tandretea campiilor vesnic verzi. Iar daca vei trece si mai departe, in profunzimea apei de toaleta Si Lolita, vei descoperi iris, mosc si ambra. Mai exact miresmele de baza ale pielii umane imbibate in rafinamentul cules din floarea de iris, acel compendiu mov de forta si frumusete.

Daca nu ar fi existat, apa de toaleta Si Lolita ar fi trebuit neaparat inventata, pentru ca tulbura aerul din jur si cristalizeaza accente fundamentale ale personalitatii feminine. Este expresia seductiei, ca si a vointei, a liberului arbitru si a capacitatii de a iesi din rand, de a fi unica si de a-si apartine siesi a fiecarei femei gata sa cucereasca lumea.