50 de lei voucher cadou la orice pereche de tenisi Converse

converse-promoDesi suntem dedicati electronicelor si electrocasnicelo nu putem sa nu anuntam si promotii la alte feluri de produse daca acestea ne ating in mod direct. Asa ca daca tot am vazut astazi o chestie buna legata de tenisii Converse, am zis sa o postam si aici, poate ajuta cuiva.

Ideea este simpla: iti cumperi orice pereche de tenisi Converse de aici pana pe 31 martie si primesti un voucher cadou in valoare de 50 de lei. Este un voucher valoros cu care-ti poti face o reducere mare la inca o pereche de tenisi Converse. Si tot asa… 🙂

Cardul Cadou poate fi utilizat ȋn perioada 12 aprilie – 12 mai 2015 (inclusiv), pentru a cumpăra orice produs de pe site-ul eMAG cu excepția asigurărilor de tip RCA, asigurărilor de călătorie și produselor din categoria Supermarket.

Cardul Cadou poate fi utilizat și pentru achiziționarea produselor aflate în alte promoții, însă nu poate fi utilizat și în cazul achiziționării produselor resigilate.

Cardul Cadou este transmis ȋn format electronic, prin e-mail, după emiterea facturii. Acesta este transmisibil și nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.