44% reducere la apa de toaleta Nina L’eau

Nina Ricci a devenit in timp sinonim cu explozia luxurianta la care s-au intors femeile din Europa dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Asta incepea cu celebrul parfum Coeur Joie, lansat in 1946 si care dadea masura elegantei pe care aceasta casa avea s-o imprime ca pe o amprenta pe tot ceea ce a insemnat moda si tendinte in ultimele decenii. Din aceste motive, un parfum de mileniu trei ca Nina L’eau vine sa declare o data in plus ca Nina Ricci este un brand de o nesfarsita versatilitate.

Vezi aici pretul cu reducere

Parisul insusi este captat in sticla fina, in forma de mar, care imbie cu elemente argintii sa deschizi capacul si sa te rasfeti. Ai si cu ce. Nina L’eau este pur si simplu apa vie, cu mireasma de citrice si lamaie calabria care te trimit direct pe malul Senei, acolo unde ies frantuzoaicele sa arate lumii ce inseamna relaxarea in lumina plina. Daca iti pui pe piele aceasta aroma, ea devine o arma a seductiei, cu notele de vanilie, praline si bujor care vin din spate sa teasa o poveste de senzualitate in urma fiecarei adieri. Simpla trecere prin multime a femeii care poarta Nina L’eau este o oprire a timpului in loc, in tuse arboricole de cedru, mosc alb si lemn de mar care trimit cu gandul spre paduri parfumate, pline de vraja.

Apa de toaleta Nina L’eau are nevoie doar de incheietura unei maini sau, de ce nu, de curbura unui genunchi pentru a deveni un arsenal al farmecului feminin. Este intreg mesajul cu care porneau la drum cei doi Ricci, mama si fiu, dupa o conflagratie mondiala, in numele renasterii feminitatii.