40% reducere la Pachet Wella Profesionnals Brilliance

Wella Profesionnals BrillianceNu este un capat de tara sa-ti ingrijesti parul asa cum se cuvine si cum merita acest element vital pentru imaginea ta. Este foarte simplu, in conditii de reduceri semnificative, sa poti sa-ti tratezi podoaba capilara cu produse dintre cele mai performante, intre care se remarca gama Wella a cunoscutului producator de cosmetice care a cucerit intreaga lume.

Vezi aici pretul cu reducere

Ai acum varianta pachetului promo Wella Profesionnals. Ce poti achizitiona intr-un pret foarte bun? Tot ce ai nevoie pentru a straluci. In primul rand un sampon pentru par vopsit Brilliance Fine, produs pe care il folosesc si vedetele si care contine ingrediente de lux precum praful de diamant si extractul de orhidee. Asa ca, daca ai aplicat pe par un rosu vibrant, dupa ultimele tendinte, reda-i vigoarea si dinamismul cu fiecare spalare cu acest sampon care-l va face plin de vitalitate mereu si mereu. Noua structura chimica a samponului, cu sistem cu polimeri si surfactanti, creeaza o spuma mai cremoasa ce dureaza mai mult si permite o distribuire uniforma a ingredientelor cheie pe par.

Stii foarte bine ca daca folosesti uscatorul sau placa, parul are de suferit. Dar cum „orice nas isi are nasul”, foloseste spray-ul Thermal Image pentru protectia impotriva caldurii, la nivel 2 de fixare, si vei avea parul protejat, se va mentine indreptat in asa fel incat sa nu fie nevoie sa insisti din nou cu placa, va ramane stralucitor si matasos ca in prima zi.

Din acelasi pachet magic face parte „the final touch”, fixativul spray cu fixare foarte puternica Wella Professionals Performance, care face coafura reusita sa devina una de vis si sa ramana mult timp asa. Pentru mai multe pachete cu reducere, click aici.