3 masini de spalat vase capabile, fiabile, atragatoare

O cina romantica? O masa in familie, prelungita pana seara si bogata in multe feluri care au necesitat multe vase ce acum stau maldar, murdare, in frumoasa ta bucatarie? Vrei sa mai stai cu prietenii la o sueta si te gendesti neincetat ca se vor usca resturile de mancare de pe vesela folosita? Iata cateva masini de spalat care te vor scapa de grija, cu o investitie initiala foarte convenabila.

Vezi si promotiile active la masini de spalat vase

Confort si economie

Masina de spalat vase BEKO DFN 6833

Masina de spalat vase BEKO DFN 6833 este frumoasa si fiabila. Atrage in primul rand prin suprafata de sticla perfect neteda, dar in acelasi timp rezistenta la zgarieturi, care aduce o nota de rafinament ambiantei bucatariei, fiind si foarte usor de curatat. Este binecunoscut faptul ca masinile de spalat vase Beko ofera o functionare la cele mai ridicate standarde, incadrandu-se in clase superioare de eficienta a consumului energetic, spalare, uscare. Masina de spalat vase BEKO DFN 6833 beneficiaza de tehnologia Smart Blue, oferind o serie de programe pentru vase perfect curate si igienizate. Special creat pentru o igiena sporita, programul Extra Hygiene distruge bacteriile si micro-organismele in proportie de 99,99%.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Confortabila, eficienta, masina de spalat vase BEKO DFN 6833 este de asemeni versatila si flexibila, permitand o incarcare de pana la 13 seturi complete de vase. Iar cu programul Active Wash, spalarea este foarte eficienta. In plus, la activarea butonului All in one de pe panoul de control, masina de spalat vase Beko DFN 6833 isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele. Iar la finalul programului de spalare, sistemul de uscare cu ventilare intensifica circulatia aerului in interiorul masinii de spalat vase, creste eficienta de uscare si raceste vasele pana la o temperatura adecvata manevrarii.

Optiunea Incarcare la jumatate permite realizarea programului de spalare chiar si cu mai putine vase, intr-un mod economic si mult mai usor. Inteligenta si completa, masina de spalat vase Beko DFN 6833 se adapteaza oricarui stil de viata.

Un prieten de fiecare zi

ELECTROLUX-ESF2300OH

Masina de spalat vase ELECTROLUX ESF2300OH

Masina de spalat vase ELECTROLUX ESF2300OH este un produs de exceptie, care se ocupa de vase fara a ocupa si spatiu inutil. Prietenoasa si eficienta, se evidentiaza prin stilul minimalist care preocupa in cel mai inalt grad omul modern, pentru ca poate fi „incarcat” cu cea mai inalta tehnologie fara sa faca din aparate unele greoaie si complicate.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Este si cazul masinii de spalat vase ELECTROLUX ESF2300OH, compacta pana la a fi capabila sa faca treaba pe blatul din bucatarie, inteligenta pana la a alege programul si temperatura perfecta indiferent de incarcatura, confortabila pana la a spala vasele rezultate dupa o cina de sase persoane. Datorita functiei flexibile de Pornire cu intarziere, se poate schimba dupa nevoie ora de start a ciclului de spalare.

WHIRLPOOL-ADP-500-IX

Masina de spalat vase WHIRLPOOL ADP 500 IX

Un alt produs de marca in randul masinilor de spalat este masina de spalat vase WHIRLPOOL ADP 500 IX, care activeaza cu al 6lea Simt PowerClean, conceput special pentru a inlatura si cele mai dificile rezidu-uri chiar si de pe vasele mari, cum sunt tavile pentru prajituri. Senzorii speciali detecteaza gradul de murdarie al vaselor si regleaza presiunea apei.

Este, de asemenea, dotata cu un ciclu scurt de spalare la rece (aproximativ 15 min), ce poate fi utilizat pentru a inmuia vasele inainte de a porni programul de spalare complet. Nu lipseste programul de Spalare delicata, pentru vasele fragile, cum sunt paharele. Masina de spalat vase WHIRLPOOL ADP 500 IX vine in casele voastre si cu Eco, un program ce pastreaza scazut nivelul consumului de apa si energie.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Review-urile akoom la masini de spalat vase:

3 masini de spalat vase capabile, fiabile, atragatoare
Masini de spalat vase, preturi bune, eficienta maxima

In articolul de astazi ti-am prezentat 3 masini de spalat vase care ar trebui sa-ti faca viata mai usoara si mai frumoasa. Mai jos gasesti si cele mai bune oferte la aceste masini.