250 lei reducere la Tableta E-BODA REVO R90

Tableta-E-BODA-REVO-R90Se anunta a fi o saptamana foarte profitabila pentru cei care isi vor cumpara o noua tableta. Sunt reduceri mari si foarte mari la foarte multe modele de tablete, sunt modele pe care le putem achizitiona chiar si la jumatate de pret. Dintre toate ofertele ne-au cazut ochii pe Tableta E-BODA REVO R90, o interesanta tableta de 8 inch ce are o reducere excelenta de 45%.

Cumpara de aici cu reducere

E-BODA REVO R90 are un procesor Quad-Core™ Cortex A7 la 1.0GHz, o dimensiune a ecranului de 7.85″, IPS, 1GB DDR3, memorie de 8GB, si vine inzestrata cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Este o tableta perfecta pentru mai multe aplicatii, usurica si nu foarte mare, asa ca poate fi si strecurata in buzunar/poseta.

Sunt mai multe modele cu reducere din aceeasi „zodie tehnica” o sa va oferim mai jos si alte alternative de tablete ieftine pe care le puteti cumpara cu reducere.

Revenind insa la tableta E-BODA REVO R90, trebuie sa mai spunem si faptul ca pe langa pretul foarte mic cu care poate fi cumparata akoom, beneficiati si de transport gratuit. Daca aveti de facut un cadou perioada aceasta, tableta E-BODA REVO R90 poate fi modul prin care scapati extrem de onorabil de „obligatie”. Cadoul va fi extrem de apreciat, iar economia facuta este una foarte mare.

Daca va intereseaza si alte modele de tablete pe care le puteti cumpara cu reduceri foarte mari in aceasta perioada, aveti mai jos cateva alternative pe care le gasim extrem de interesante: