220 lei reducere la Tableta Lenovo Tab Yoga 2

Tableta-Lenovo-Tab-Yoga-2 copyDaca esti in cautarea unei noi tablete, cu siguranta te-ai uitat, poate ai si testat, tabletele oferite de Lenovo. Sunt interesante si bune, multi utilizatori le recomanda, iar preturile incep sa fie din ce in ce mai mici. Astazi avem parte chiar de o promotie foarte buna la modelul Lenovo Tab Yoga 2 – tableta ce are o reducere de 220 lei, daca alegeti sa o cumparati akoom.

Vezi aici pretul cu reducere

Pe scurt, principalele specificatii ale tabletei ar suna asa: Tableta Lenovo Tab Yoga 2 cu procesor Intel® Atom™ Z3745 Quad-Core 1.86GHz, 8″, IPS, 2GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Android 4.4 KitKat, Platinium Grey.

O tableta deosebita, cu un look sarmant si multe posibilitati de exploatare: designul inovator al tabletei Yoga 2 plaseaza cilindrul bateriei si suportul pe lateralul dispozitivului, ceea ce deplaseaza centrul de greutate si permite mai multe moduri de utilizare: Hold, Tilt, Stand si Hang. Aceasta inseamna ca exista patru moduri diferite de a va bucura de continut media, jocuri si altele.

Pentru mai multe tablete oferite de Lenovo, click aici.