Samsung RB29HSR2DSA/EF: combina frigorifica ieftina, de la un producator de marca

Samsung RB29HSR2DSA/EFDesi divizia de electrocasnice a celor de la Samsung nu este la fel de cunoscuta precum cea de electronice (cine nu a auzit de telefoanele Samsung, principalul competitor pentru Apple?), asta nu inseamna ca firma nu se descurca la fel de bine. Modelele sunt foarte bine construite si, spre deosebire de telefoane, sud-coreenii s-au gandit sa creeze mai multa varietate cand vine vorba despre preturi. Asadar, la noi au ajuns si multe produse competitive si bune pentru buzunarele romanilor. Printre ele se afla si combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Din multe puncte de vedere, Samsung RB29HSR2DSA/EF este un model premium. Nu ajunge chiar acolo pentru ca este relativ mic, in conditiile in care frigiderele premium din ziua de astazi sunt cele side by side. Dar, daca nu ai loc pentru unul (sau bani), un astfel de model ar fi perfect. In primul rand, arata destul de bine, nu este foarte inalt si exteriorul este argintiu, oferindu-i un look mai elegant. Apoi, combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF are si un panou de control digital. Din pacate pentru el, este situat in interior si va trebui sa deschizi usa pentru a seta temperatura, dar nu cred ca vei face asta prea des, pentru ca aparatul raceste foarte bine.

Sisteme moderne si o clasa energetica pe masura

Un aspect interesant este ca modelul Samsung RB29HSR2DSA/EF este unul Full No Frost, asa ca nu va trebui sa iti faci griji in privinta depunerilor de gheata. Si, oricum, sistemul de dezghetare este unul automat, deci nu trebuie sa iti bati deloc capul cu asa ceva. Nici clasa energetica nu este rea (nici cea mai buna, totusi). A+ este o categorie standard in ziua de astazi, dar deja am ajuns in punctul in care frigiderele si combinele frigorifice consuma extrem de putin. Am vazut si persoane care s-au plans de zgomot, dar acestea fie erau extrem de sensibile, fie dormeau cu aparatul la cap. Nu cred ca nivelul de zgomot este mare, ci normal pentru orice aparat cu motor.

samsung-rb29hsr2dsa-ef-fisaMai ramane sa vorbim si despre marimea combinei Samsung RB29HSR2DSA/EF, un alt aspect care i-ar putea dezamagi pe unii. Este adevarat ca pe piata exista modele de peste 300 l si, daca alegi unul side by side, acestea ajung si la peste 400 l. Dar cele mai multe persoane se pot multumi si cu 272 l, cat are acesta. Totusi, la 76 l, congelatorul este cam mic, dar tot are 3 compartimente si o putere de congelare senzationala (12 kg pe zi). Frigiderul este mult mai mare, bine compartimentat si nu cred ca exista motive pentru a te putea plange de acesta.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

In concluzie, Samsung RB29HSR2DSA/EF nu reuseste sa se ridice chiar la standardele unui model premium, dar, atat timp cat este si de doua ori mai ieftin, acest lucru incepe nici sa nu mai conteze. Este o combina foarte buna si foarte moderna, perfecta pentru trei sau patru persoane. Are un raport calitate pret bun, este de la un brand mare si, chiar daca nu este cea mai incapatoare, cred ca toate celelalte caracteristici conving prin calitatea lor.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 178, Arginti. Verifica pretul akoom si vezi ce reducere obtii!

9.6 Total Score
Combina frigorifica Samsung la pret mic!

Samsung RB29HSR2DSA/EF este acea combina frigorifica pe care ti-o permiti. Pretul este foarte bun, chiar mic in comparatie cu alte modele similare. Vine cu toata increderea pe care brandul Samsung o tot probeaza de ani, este eficienta si aratoasa, chiar daca nu este un model premium. O investitie foarte buna!

Tehnologie
9.5
Design
9.7
Pret
9.5
Add your review
Comenteaza si tu!

Leave a reply

Your total score